Rendeljen konténert, telefonon a 11. kerületbe:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Konténeres Sittszállítás a 10. kerületben

Kőbánya, Népliget, Kőbányai út, Kőrösi Csoma sándor út, Jászberényi út, Gyömrői út, Vaspálya utca, Maglódi út, Fehér út, Keresztúri út, Kőér u., Ferihegyi repülőtérre v. út és környéke. Sittszállítás Budapesten a 10. kerületben

Ha a X. kerületben van szüksége az építési törmelék elszállítására, akkor számíthat a több mint 25 éves konténeres sittszállítási tapasztalatunkra. Sittes konténereinkben nem csak az inert hulladékot (vakolat, tégla, cserép, beton, föld, sóder stb.) szállítjuk el, hanem a vegyes szemetet, a zöld hulladékot és a lomokat is. A hulladék elszállítást egyaránt biztosítjuk magánszemélyek, cégek, lakóparkok és az önkormányzatok számára is. Telefonos diszpécser szolgálatunk hétköznapokon 06:00-20:00 óra között várja hívását, de konténeres autóink akár hétvégén is mozgatják a konténereket.

Rendeljen konténert még ma, hívja telefonos kollégáinkat, és kérje szakértő segítségüket!

Cégünk legfőbb előnyei:

 1. 1995 óta már több mint 100 ezer címen hajtottuk végre az építési törmelék elszállítását. Ráadásul ügyfeleink 98,7%-a nagymértékben elégedett volt velünk, így ma már megrendelőink 30%-a úgy kerül hozzánk, hogy korábbi ügyfeleink ajánlottak minket nekik.
 2. 20 konténeres autónk és 1000 konténerünk van (4, 6, 8 m³-es), így akár 7 napon keresztül is a helyszínen tudjuk hagyni konténereinket bármilyen napidíj vagy más rejtett költség felszámolása nélkül.
 3. A konténer rendelés leadását követően akár 6 órán belül képesek vagyunk kivinni a megadott címre a konténert, de legkésőbb 24 órán belül teljesítjük rendelését.
 4. Cégünk vezetősége elkötelezetten környezettudatos, emiatt is felel konténeres járművünk többsége az EURO6-os környezetvédelmi szabványnak, azaz a jelenleg elérhető legalacsonyabb szintű a szennyezőanyag kibocsátásuk. A hozzánk bekerülő hulladéknak pedig akár a 90%-át tovább tudjuk küldeni újrahasznosításra saját hulladék szelektáló üzemünknek köszönhetően.
 5. Ha van rá lehetősége, a hulladék telepünkre Ön is behozhatja a hulladékot, így nem kell a konténer díját fizetnie.
 6. Tömérdek időt, energiát és pénzt spórolhat meg magának velünk, mivel nálunk vegyesen pakolhatja konténerekbe a különböző fajta hulladékokat, tehát nem szükséges a szétválogatssal vesződnie.
 7. A konténer árát rendezheti készpénzben és bankkártyával is a konténeres autó sofőrjénél, de banki utalással is kifizetheti a konténer rendelés díját.
 • Vélemény a sittszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Milyen volt a sittszállítási szolgáltatás?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Véleményem a konténeres szolgáltatásról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Építési törmelék elszállítási szolgáltatás

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —

Sitt konténer bérlés telefonon Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres sittszállító + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg!

Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.
Sittszállításs Budapesten

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél. Sittszállítás Budapesten.
Építési törmelék újrahasznosítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Jelentős része a járműveinknek, EURO6-os minősítésű. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe. Építési törmelék elszállítás
Sittes konténer rendelése

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.