Rendeljen konténert, telefonon a 11. kerületbe:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Konténeres Sittszállítás a 11. kerületben

Albertfalva, Gazdagrét, Budaörsi út, Szerémi út, Etele út, Andor utca, Móricz Zsigmond körtér, Bartók Béla út, Villányi út, Sasad, Egér út, Budafoki út, Hunyadi J. út és környékén. Sittes konténer rendelése a 11. kerületbe

Cégünk már több mint 25 éve szállít sittes konténert a 11. kerület egész területére építkezésekre, bontásokra, felújításokra vagy akár lomtalanításokra is. Vállaljuk a konténeres sittszállítást magánszemélyek, cégek, társasházak és önkormányzatok számára is. Diszpécser szolgálatunk hétköznapokon 06:00-20:00 óra között tudja fogadni hívását, de konténeres autóink akár hétvégén is róják az utakat.

Rendelje meg a konténert, ha a XI. kerületben építkezik vagy bont!
Hívja telefonos szakértő kollégáinkat, tudja meg konténer méreteket, a sittszállítás díját, kérdezzen tőlük bátran, ha vannak nyitott kérdései, mindenben segíteni fognak Önnek!

Megéri minket választania, mert:

 1. Lassan 25 éve végezzük a konténeres sittszállítást, és mára már több mint 100 ezer címre szállítottunk ki sittes konténert. Megrendelőink 98,7%-a elégedett volt munkánkkal, így nem csoda, hogy ma már ügyfeleink 30%-a úgy jut el hozzánk, hogy valamelyik korábbi megrendelőnk ajánlott neki minket.
 2. Már több mint 1000 konténerünk és 20 konténeres autónk van, melyeknek köszönhetően akár 1 héten keresztül Önnél maradhatnak a konténereink napidíj vagy más extra költség felszámolása nélkül.
 3. Igen sok időt, energiát és pénzt takaríthat meg nálunk azáltal, hogy vegyesen, a különféle hulladékokat együtt pakolhatja bele a konténereinkbe, és nem kell vesződnie azok szétválogatásával.
 4. A konténer rendelés díját rendezheti készpénzben és bankkártyával is a sofőrünknél, de lehetősége van banki utalással is fizetni.
 5. A sitt konténer rendelést követően akár 6 órán belül ki tudjuk Önnek vinni a konténert, de maximum 24 órán belül mindenképpen.
 6. Cégünk valamennyi munkatársa elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért is felel meg járműveink többsége az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, vagyis a jelenleg elérhető legalacsonyabb a szennyezőanyag kibocsátásuk. Ráadásul a hozzánk bekerült hulladék mintegy 90%-át tudjuk előkészíteni újrahasznosításra köszönhetően saját hulladék feldolgozó üzemünknek.
 • Konténeres hulladék elszállítási tapasztalat

  Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Sittszállítás beszámoló

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Mennyire volt elégedett a sittszállítással?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Vélemény a sitt elszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Vélemény a sittes konténer bérlésről

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Vélemények a sittszállításról

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Milyen volt a sitt konténer bérlés?

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres sittszállító + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg! Sittszállítás

Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől. Sittszállítás
Sitt elszállítás vegyes konténerrel

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.
Hulladék elszállítás Budapest egész területén

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél. Sittszállítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Járműveink, munkagépeink többsége, EURO6-os besorolésú. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe.
100
Szakértő munkatárs
az Ön szolgálatában
250000
Elégedett ügyfél
550
Darab konténer:
4m³, 6m³ és 8m³-esek
110000
m³ hulladék elszálíltása
minden évben

Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.