Rendeljen konténert, telefonon a 16. kerületbe:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Konténeres Sittszállítás a 16. kerületben

Mátyásföld, Cinkota, Sashalom, Szlovák út, Csömöri út, Mátyás k. utca, Veres Péter út, Vidámvásár utca, Ostoros út, Timur u., Nagytarcsai út, Újszász utca, Bökényföldi út és környékén. Sitt elszállítás a 16. kerületből

Béreljen sitt konténer a 16. kerület minden részére! Ha a 16. ker.-ben van szüksége konténeres sittszállításra, akkor hívja bármikor diszpécser szolgálatunkat 06:00-20:00 óra között, és akár pár órán belül kiszállítjuk Önnek a kért konténert. Nálunk nem csak sittet, vagyis inert hulladékot rakodhat a konténerbe, hanem vegyes szemetet is (üveg, fém, papír, nájlon), zöld hulladékot és lomokat is. Sitt elszállítást vállalunk magánszemélyek, cégek, társasházak és önkormányzatok megbízásából is.

Sitt konténer bérléshez hívja szakértő munkatársainkat, tegye fel nekik kérdéseit, tudja meg a konténer árakat!

Ezért is érdemes tőlünk rendelnie sittes konténert:

 1. Sittes konténer rendelése esetén akár 6 órán belül ki tudjuk vinni a konténert Önnek, de legkésőbb 24 órán belül teljesítjük a rendelést.
 2. A konténer díját rendezheti a konténeres sofőrünknél kp-ban és bankkártyával is, de akár banki utalással is fizethet.
 3. Több mint 25 éve foglalkozunk konténeres sittszállítással, és már több mint 100 ezer címről hordtuk el a hulladékot. Bátran állíthatjuk, hogy nálunk vannak a legjobb konténeres szakemberek, így az ő tapasztalatukat is megkapja azzal, hogy tőlünk rendeli a konténert. Ügyfeleink 98,7%-a elégedett volt velünk, így napjainkban megrendelőink 30%-a már valamely korábbi ügyfelünk ajánlása alapján dönt mellettünk.
 4. 20 konténeres járművünk és 1000 konténerünk van, ezért akár 1 hétig is Önnél maradhatnak konténereink anélkül, hogy ezért napidíjat vagy más extra költséget számolnánk fel.
 5. Cégünk egésze elkötelezetten környezettudatos, ezért jelentős része a konténeres járműveiknek megfelel az EURO 6-os előírásoknak, vagyis a jelenleg elérhető legkisebb mértékű a szennyezőanyag kibocsátásuk. Ráadásul a hozzánk bekerülő hulladék mintegy 90%-át tudjuk újrahasznosításra továbbítani köszönhetően a saját hulladék szelektáló üzemünknek.
 6. Nálunk lehetősége van arra is, hogy saját maga hozza be a hulladékot, így nem kell konténer díjat fizetnie és csak a hulladék köbméter díját kell fizetnie.
 7. Elképesztő mennyiségű időt, energiát és pénzt spórolhat meg velünk, mivel sittes konténereinkbe vegyesen rakodhatja a különböző fajta hulladékokat, így nem kell ezek szétválogatásával küszködnie. Ez sok más szolgáltatónál nem így van.
 • Vélemény a sittszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Milyen volt a sittszállítási szolgáltatás?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Véleményem a konténeres szolgáltatásról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Építési törmelék elszállítási szolgáltatás

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —

Sitt konténer bérlés telefonon Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres sittszállító + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg!

Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.
Sittszállításs Budapesten

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél. Sittszállítás Budapesten.
Építési törmelék újrahasznosítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Jelentős része a járműveinknek, EURO6-os minősítésű. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe. Építési törmelék elszállítás
Sittes konténer rendelése

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.