Rendeljen konténert, telefonon a 17. kerületbe:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Konténeres Sittszállítás a 17. kerületben

Rákoskert, Rákoscsaba, Akadémiatelep, Rákosliget, Rákoshegy, Cinkotai út, Pesti út, Csabai út, Ferihegyi út, Naplás út, Péceli út, Tarcsai út, Szent Imre Hercet út, Ligeti sor és környékén. Sitt elszállítás a 17. kerületből

Cégünk idestova 25 éve konténeres sittszállítással foglalkozik a 17. kerületben is, és kollégáink között akad, aki már több mint 20 éve végzi ezt a munkát, így ismeri a szakma minden csínját-bínját. Sittes konténereinkbe pakolhat az inert hulladékon kívül vegyesen mindent: papírt, fémet, nájlont, lomokat vagy zöld hulladékot is. Telefonos diszpécser szolgálatunk hétköznap 06:00-20:00 óra között elérhető, és a konténer rendelése leadása után akár 24 órán belül kiszállítjuk Önnek a konténert, akár szombaton is.

Rendeljen konténert a 17. ker.-be még ma!

Ezért válasszon minket:

 1. A sitt konténer bérlés díját kifizetheti kp-ban és bankkártyával is a konténeres autó sofőrjénél, de akár utalhat is a számlánkra.
 2. Sittes konténereinkbe vegyesen rakodhatja a különböző fajta hulladékokat, ezáltal rengeteg időt, energiát és pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell a szétválogatással kínlódnia.
 3. 1995 óta már több mint 100 ezer címen hajtottuk végre a sitt elszállítását, és büszkeséggel tölt el minket, hogy megrendelőink 98,7%-a elégedett volt velünk, így ma már ügyfeleink 30%-át úgy szerezzük, hogy valamelyik korábbi megrendelőnk ajánl minket tovább.
 4. 1000 konténerünk és 20 konténeres autónk van, így akár 7 napon át is Önnél lehetnek konténereink anélkül, hogy napidíjat vagy más extra költséget számolnánk fel.
 5. Valamennyi munkatársunk számára rendkívül fontos a környezet védelme, ezért a konténeres autóink többsége EURO 6-os minősítésű, vagyis a jelenleg elérhető legkisebb mértékű a szennyezőanyag kibocsátásuk.
 6. Működtetünk egy hulladék szelektáló üzemet is, így a hozzánk bekerülő hulladéknak, körülbelül a 90%-át tudjuk újrahasznosításra előkészíteni.
 7. Miután leadja sitt konténer bérlési igényét, akár 6 órán belül ki tudjuk Önnek szállítani a konténert (ha ezt kéri), de legkésőbb 24 órán belül teljesítjük rendelését.
 8. Nálunk lehetősége van arra is, hogy behozza saját maga a sittet, így nem kell konténer díjat fizetnie, csak a hulladék köbméter díját. Ezzel kapcsolatban kérdezze kollégánkat telefonon.

Sitt konténer bérlés telefonon Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

 • Konténeres hulladék elszállítási tapasztalat

  Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Sittszállítás beszámoló

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Mennyire volt elégedett a sittszállítással?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Vélemény a sitt elszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Vélemény a sittes konténer bérlésről

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Vélemények a sittszállításról

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Milyen volt a sitt konténer bérlés?

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres sittszállító + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg! Sittszállítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Autóink, járműveink többsége, strong>EURO6-os minősítéssel rendelkezik. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe.
Mit tartalmaz a sittszállítás ára?
Sitt elszállítás vegyes konténerrel

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.
Hulladék elszállítás Budapest egész területén

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél.
A hulladék fajtákról bővebben...
Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.
100
Szakértő munkatárs
az Ön szolgálatában
250000
Elégedett ügyfél
550
Darab konténer:
4m³, 6m³ és 8m³-esek
110000
m³ hulladék elszálíltása
minden évben

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.