Rendeljen konténert, telefonon a 18. kerületbe:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Konténeres Sittszállítás a 18. kerületben

Nagykőrösi út, Dózsa György út, Lőrinci út, Halomi út, Üllői út, Cziffra György u., Margó Tivadar utca, Ráday Gedeon utca, Nefelejcs utca, Ferihegyi Repülőtérre vezető út és környékén. Sitt elszállítás a 18. kerületből

1995 óta már rengetegszer végeztünk konténeres sittszállítást a XVIII. kerület különböző részeiben építkezéseknél bontásoknál, felújításoknál vagy akár lomtalanításoknál is. A sitt elszállítást egyaránt biztosítjuk magánszemélyeknek, cégeknek, társasházaknak és önkormányzatoknak is. Diszpécser szolgálatunk hétköznap 06:00-20:00 óra között várja hívását, de a sittes konténert akár szombaton is kivisszük Önnek.

Hívja telefonos szakértő kollégáinkat, kérdezze tőlük a konténeres sittszállítás árakról is, segíteni fognak mindenben!
Rendeljen konténert a XVIII. ker.-be még ma!

Ezért döntsön mellettünk:

 1. Cégünk elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért is felel meg többsége a konténeres autóinknak az EURO 6-os előírásoknak, vagyis a jelenleg elérhető legkevesebb a szennyezőanyag kibocsátásuk. Saját hulladék feldolgozó üzemünknek köszönhetően pedig a hozzánk beérkező hulladék 90%-át tudjuk újrahasznosításhoz előkészíteni.
 2. Nagyon sok időt, energiát és pénzt takaríthat meg velünk, mivel vegyesen rakodhatja a különböző fajta hulladékokat sittes konténereinkbe, így nem kell ezek szétválogatásával vesződnie.
 3. 20 konténeres autóval és 1000 konténerrel rendelkezünk, ezért akár 7 napon keresztül is Önnél maradhatnak konténereink napidíj vagy más plusz költség felszámolása nélkül.
 4. Már több mint 25 éve foglalkozunk konténeres sittszállítással, és ezidáig már több mint 100 ezer címen végeztük el a sitt elszállítását. Ügyfeleink 98,7%-a elégedett munkánkkal, ezért manapság már megrendelőink 30%-a korábbi ügyfeleink ajánlása miatt fordul hozzánk.
 5. A konténer megrendelését követően akár 6 órán belül ki tudjuk Önnek vinni a konténert, de legkésőbb 24 órán belül teljesítjük rendelését.
 6. Nálunk lehetősége van a hulladékot is behozni, tehát nem szükséges konténert rendelnie, így ha behozza a sittet a telepünkre, csak a hulladék köbméter díját kell fizetnie. Ezzel kapcsolatban hívja telefonos kollégáinkat.
 7. A sitt konténer díját rendezheti kp-ban és bankkártyával is a konténeres sofőrünknél, de akár banki utalással is fizethet.
 • Vélemény a sittszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Milyen volt a sittszállítási szolgáltatás?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Véleményem a konténeres szolgáltatásról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Építési törmelék elszállítási szolgáltatás

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
100
Szakértő munkatárs
az Ön szolgálatában
250000
Elégedett ügyfél
550
Darab konténer:
4m³, 6m³ és 8m³-esek
110000
m³ hulladék elszálíltása
minden évben

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg! Sittszállítás 1995 óta...

Sittes konténer bérlése Budapesten

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.
Sittszállítás egész évben

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél.
A hulladék feldolgozásról bővebben...
Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.
Környezettudatos sitt elszállítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Járműveink és munkagépeink nagy része, EURO6-os besorolású. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe.
Sitt elszállítás kerületekből...

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről