Rendeljen konténert, telefonon a 19. kerületbe:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Sittszállítás Budapesten, a 19. kerületben

Kispest, Wekerletelep, Nádasdy utca, Ady Endre út, Üllői út, Vas Gereben utca, Határ út, Hofner Albert utca, Derkovits Gyula utca, Simonyi Zsigmond u., Kisvaludy u., KÖKI terminál és környékén. Sittes konténer bérlés a 19. kerületben

Sitt konténer bérlés a 19. kerület minden részén! Csapatunk 1995 óta már több mint 50 ezer címen végezte el a sitt elszállítását, rengetegszer jártunk a XIX. ker.ben is. Cégünk nem csak a sittet, azaz inert hulladékot viszi el, mivel sittes konténereinkbe pakolhat háztartási szemetet, zöld hulladékot vagy akár lomokat is. Telefonos diszpécser szolgálatunk 06:00-20:00 óra között elérhető hétköznaponként, de a konténeres autóink hétvégén is szállítanak sittes konténereket.

Rendeljen konténert a 19. ker.-be, hívja telefonos munkatársainkat, mindenben segítenek Önnek, és tájékoztatják a sittszállítás árakról is!

Emiatt érdemes minket választania:

 1. Majdnem 25 év szakmai tapasztalatunk van, és napjainkig már több mint 100 ezer címen hajtottuk végre a konténeres sittszállítást. Büszkék vagyunk rá, hogy megrendelőink 98,7%-a elégedett volt munkánkkal, így ma már ügyfeleink 30%-át úgy jut el hozzánk, hogy valamelyik korábbi megrendelőnk ajánl minket tovább.
 2. A sittes konténer rendelése után akár 6 órán belül kiszállítjuk Önnek a konténer(eke)t, de maximum 24 órán belül tudjuk teljesíteni megrendelését.
 3. 1000 konténerrel és 20 konténeres autóval rendelkezünk, ami lehetővé teszi, hogy akár 1 héten át is Önnél maradjanak konténereink napidíj vagy más extra költség felszámolása nélkül.
 4. Csapatunk minden tagja számára alapvető a környezet megóvása, ezért konténeres járműveink és más munkagépünk jelentős része EURO 6-os besorolású, vagyis a jelenleg elérhető legkisebb mértékű a szennyezőanyag kibocsátásuk. Saját tulajdonú hulladék szelektáló üzemünk által pedig a hozzánk bekerülő hulladéknak mintegy 90%-át tudjuk továbbküldeni újrahasznosításra.
 5. Tömérdek időt, energiát és pénzt is megtakaríthat, mivel a különböző fajta hulladékokat vegyesen pakolhatja bele hulladék konténereinkbe, azaz nem kell ezek szétválogatásával kínlódnia.
 6. A konténer díját fizetheti kp-ban és bankkártyával is a konténert kiszállító sofőrünknél, de akár utalással is rendezheti.
 7. Nálunk lehetősége van saját maga is behozni a hulladékot a telepünkre, így nem kell konténer bérlési díjat fizetnie, csupán csak a hulladék köbméter díját. Ezzel kapcsolatban kérdezze telefonon kollégáinkat.
 • Vélemény a sittszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Milyen volt a sittszállítási szolgáltatás?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Véleményem a konténeres szolgáltatásról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Építési törmelék elszállítási szolgáltatás

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —

Sitt konténer bérlés telefonon Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres sittszállító + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg!

Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.
Sittszállításs Budapesten

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél. Sittszállítás Budapesten.
Építési törmelék újrahasznosítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Jelentős része a járműveinknek, EURO6-os minősítésű. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe. Építési törmelék elszállítás
Sittes konténer rendelése

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.

Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.