Rendeljen konténert, telefonon a 21. kerületbe:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Sittszállítás Budapesten, a 21. kerületben

Csepel, Weiss Manfréd út, II. Rákóczi Ferenc utca, Csepeli út, Erdősor utca, Katona József utca, Szent István út, Szentmiklósi út, Késmárk utca, Kassai utca, Központi út és környéke. Sittes konténer bérlés a 21. kerületben

Ha a 21. kerületben van szüksége konténeres sittszállításra, akkor számíthat a több mint 25 éves tapasztalatunkra. Sittes konténereinkben nem csak az inert hulladékot (tégla, vakolat, cserép, föld, beton, sóder stb.) hordjuk el, hanem a háztartási szemetet, a zöld hulladékot és a lomokat is. A sitt elszállítást biztosítjuk magánszemélyek, cégek, lakóparkok és az önkormányzatok számára is. Diszpécser szolgálatunk várja hívását hétköznapokon 06:00-20:00 óra között, de konténeres autóink akár hétvégén is szállítanak ki konténereket.

Rendeljen konténert még ma a XXI. ker.-be, hívja telefonos munkatársainkat, és kérje szakértő segítségüket!

Cégünk legfontosabb előnyei:

 1. Sitt konténer bérlés esetén a rendelés leadását követően akár már 6 órán belül ki tudjuk vinni a konténert, de legkésőbb 24 órán belül teljesíteni tudjuk a rendelést.
 2. Nálunk lehetőség van Önnek is behozni a hulladékot a telepünkre, így nem kell konténer árat fizetni, csak a hulladék után, köbméter díjat. Ezzel kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat.
 3. Nagyon sok időt, energiát és pénzt takaríthat meg magának általunk, mivel vegyesen pakolhatja a konténereinkbe a különböző féle hulladékokat, azaz nem kell a szemét szétválogatásával szenvednie.
 4. Cégünk minden munkatársa elkötelezetten környezettudatos, ezért is felel meg nagy része a konténeres járműveinknek, az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, azaz a jelenleg elérhető legkisebb mértékű a szennyezőanyag kibocsátásuk. A hozzánk beérkező hulladéknak pedig akár a 90%-át is képesek vagyunk újrahasznosításra továbbküldeni saját hulladék feldolgozó üzemünknek köszönhetően.
 5. 20 konténeres autónk és 500 sittes konténerünk van, ezért akár 1 héten keresztül is a helyszínen tudjuk hagyni konténereinket napidíj vagy más plusz költség felszámolása nélkül.
 6. Nálunk a konténeres sittszállítás díját rendezheti bankkártyával és készpénzben is a konténeres autó sofőrjénél, vagy szükség esetén banki utalással.
 7. 1995 óta már több mint 100 ezer címen hajtottuk végre a sitt elszállítását szerte Budapesten és környékén. Büszkeséggel tölt el minket, hogy ügyfeleink 98,7%-a elégedett volt velünk, ezért ma már megrendelőink 30%-a úgy jut hozzánk, hogy korábbi ügyfeleink ajánlottak minket nekik.

Nézze meg, mit csinálunk
nap mint nap...

Konténeres autók, telephely, konténerek...
Hétfő hajnaltól, Szombat délutánig hozzuk-visszük, válogatjuk a hulladékot...

Konténeres autó
Kattintson a nagyobb képért
A sitt elszállítása telephelyre
Kattintson a nagyobb képért
Konténeres sittszállító jármű
Kattintson a nagyobb képért
Hulladék feldolgozás
Kattintson a nagyobb képért
Sitt konténer bérlés
Kattintson a nagyobb képért
Sittes konténer
Kattintson a nagyobb képért
Sittes konténeres autó
Kattintson a nagyobb képért
Konténeres autók
Kattintson a nagyobb képért
Hulladék szelektáló telep
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért
 • Vélemény a sittszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Milyen volt a sittszállítási szolgáltatás?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Véleményem a konténeres szolgáltatásról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Építési törmelék elszállítási szolgáltatás

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —

Sitt konténer bérlés telefonon Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.