Rendeljen konténert, telefonon a 4. kerületbe:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Konténeres Sittszállítás a 4. kerületben

Újpest, Káposztásmegyer, Árpád út, Fóti út, Megyeri út, Szilas park, Pozsonyi utca, Tél utca, Váci út, Görgey Artúr út, Újpesti Ipari park, Farkas Erdő és környékén. Sittszállítás Budapest 4. kerületében

Hulladék konténer bérlés a IV. kerület minden városrészében! Cégünk az egyik legnagyobb és legtöbb tapasztalattal rendelkező konténeres sittszállítással foglalkozó vállalat Budapesten. Megrendelőink mind magánszemélyek, mind cégek és társasházak, mind pedig önkormányzatok. A konténer rendelést leadhatja hétköznap 06:00-20:00 óra között diszpécser szolgálatunkon keresztül, és akár pár órán belül ki is visszük Önnek a kért konténert, szükség esetén szombaton is.

Rendeljen sitt konténert a 4. ker.-be most!
Hívja ügyfélszolgálatunkat, kérje szakértő segítségüket, és ismerje meg az árakat!

Amiért tőlünk érdemes konténert rendelnie:

 1. 1995 óta már több mint 100 ezer címen végeztük el az építési törmelék elszállítását, ráadásul megrendelőink 98,7%-a elégedett volt velünk, így ma már ügyfeleink 30%-a korábbi megrendelőink ajánlása alapján jut el hozzánk.
 2. A sittes konténer rendelés leadása után akár 6 órán belül, de legfeljebb 24 órán belül kiszállítjuk a kért címre a konténert.
 3. Már 20 konténeres autónk és 1000 konténerünk van, ezért akár 1 hétig is Önnél maradhatnak konténereink napidíj vagy más extra költség felszámolása nélkül.
 4. Rengeteg időt és pénzt spórolunk meg Önnek azzal, hogy konténereinkbe vegyesen pakolhatja a különféle hulladék fajtákat, és nem kell ezek szétválogatásával kínlódnia.
 5. A konténer árát kifizetheti készpénzben és bankkártyával is a sofőrünknél, de lehetősége van akár banki utalással is fizetni.
 6. Cégünk vezetői és minden munkatársa számára kiemelten fontos a környezetvédelem, ezért konténeres autóink és munkagépünk jelentős része megfelel az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, vagyis a jelenleg elérhető legkisebb a szennyezőanyag kibocsátásuk. A hozzánk bekerülő hulladéknak pedig mintegy 90%-a kerül újrahasznosításra köszönhetően saját tulajdonú hulladék feldolgozó üzemünknek.
 • Konténeres hulladék elszállítási tapasztalat

  Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Sittszállítás beszámoló

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Mennyire volt elégedett a sittszállítással?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Vélemény a sitt elszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Vélemény a sittes konténer bérlésről

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Vélemények a sittszállításról

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Milyen volt a sitt konténer bérlés?

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg! Sittszállítás 1995 óta...

Sittes konténer bérlése Budapesten

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.
Sittszállítás egész évben

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél.
A hulladék feldolgozásról bővebben...
Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.
Környezettudatos sitt elszállítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Járműveink és munkagépeink nagy része, EURO6-os besorolású. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe.
Sitt elszállítás kerületekből...

Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.