Rendeljen konténert, telefonon az 5. kerületbe:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Sittszállítás Budapest 5. kerületében

Belváros, Lipótváros, Szabadság tér, Parlament, Bazilika, József Attila utca, Kossuth Lajos utca, Antall József rakpart, Ferenciek tere, Szent István körőt, Bécsi utca és környékén. Sittszállítás Budapesten az 5. kerületben

Konténer rendelés az V. kerület minden városrészébe! Ha az 5. ker.-ben van szüksége az építési törmelék elszállítására, akkor keresse bátran telefonos szakértőinket 06:00-20:00 óra között, és mi akár néhány órán belül kivisszük Önhöz a sittes konténert, szükség szerint akár szombaton is. Nem csak a sittet, azaz az inert hulladékot visszük el, de a háztartási szemetet, zöld hulladékot és a lomokat is. Rendelkezésére állunk magánszemélyeknek, cégeknek és önkormányzatoknak is.

Hulladék konténer bérléshez hívja telefonos munkatársainkat, tegye fel nekik kérdéseit, tudja meg az árakat és rendeljen meg a konténert még most!

Amiért megéri tőlünk konténert rendelnie:

 1. Már több mint 25 éve foglalkozunk konténeres sittszállítással, és ezidáig több mint 100 ezer címen végeztük el az építési törmelék elszállítását. Ráadásul megrendelőink 98,7%-a rendkívül elégedett volt velünk, így manapság ügyfeleink 30%-a már valamely korábbi megrendelőnk ajánlása alapján választ minket.
 2. A konténer rendelése után akár 6 órán belül ki tudjuk szállítani a sittes konténert Önnek, de legkésőbb 24 órán belül kivisszük.
 3. Napjainkban már 20 konténeres autóval és 1000 konténerrel rendelkezünk, ezáltal akár 7 napon keresztül is Önnél maradhatnak konténereink napidíj vagy más rejtett költség felszámolása nélkül.
 4. A konténer árát ki tudja fizetni a konténeres autó sofőrjénél készpénzben és bankkártyával is, de banki utalással is fizethet.
 5. Nagyon sok időt, energiát és pénzt takaríthat meg azáltal, hogy a mi konténereinkbe vegyesen pakolhatja a különböző fajta hulladékokat, és nem kell szenvednie ezek szétválogatásával, mint más konténeres cégeknél.
 6. Csapatunk minden egyes tagja elkötelezetten környezettudatos, így konténeres autóink és más munkagépünk jelentős része megfelel az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, azaz a jelenleg elérhető legkevesebb a szennyezőanyag kibocsátásuk. Továbbá a hozzánk bekerülő hulladék körülbelül 90%-át tudjuk újrahasznosításra továbbítani köszönhetően a saját tulajdonú hulladék feldolgozó üzemünknek.
 • Sittes konténer bérlés véleménye

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Rövid beszámoló a konténer rendelésről

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Sitt konténer rendelésről vélemény

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Vélemény konténer bérlőtől

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Tapasztalataim a sittszállításról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres sittszállító + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg! Sittszállítás

Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől. Sittszállítás
Sitt elszállítás vegyes konténerrel

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.
Hulladék elszállítás Budapest egész területén

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél. Sittszállítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Járműveink, munkagépeink többsége, EURO6-os besorolésú. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe.

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.