Rendeljen konténert, telefonon a 6. kerületbe:
+36 30 / 6 888 555

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 30 6 888 555

Sittszállítás Budapest 6. ker.-ben konténerrel

Terézváros, Andrássy út, Opera, Teréz körút, Nyugati Pályaudvar, Podmaniczky utca, Oktogon, Kodály kőrönd, Hősök tere, Bajza utca, Izabella utca, Király utca és környékén. Sittszállítás Budapesten az 6. kerületben

Cégünk 1995 óta foglalkozik konténeres sittszállítással, és kollégáink között van olyan, aki már több mint 20 éve végzi az építési törmelék elszállítását, így ismeri a szakma minden csínját-bínját, illetve a VI. kerület minden részét. Csapatunk nem csak a sittet, azaz az inert hulladékot szállítja el, mivel konténereinkbe pakolhat háztartási szemetet, zöld hulladékot és lomokat is, ráadásul mindezt vegyesen. Diszpécser szolgálatunk hétköznap 06:00-20:00 óra között várja hívását, és a konténer rendelése után 6 órán belül kivisszük Önnek a hulladék konténert akár szombaton is.

Rendeljen konténert a 6. ker.-be még ma!

Emiatt is érdemes tőlünk bérelnie konténert:

 1. Pályafutásunk több mint 25 éve alatt már több mint 100 ezer címre vittünk sittes konténert. Büszkék vagyunk rá, hogy megrendelőink 98,7%-a roppantmód elégedett volt velünk, így ügyfeleink 30%-a ma már úgy fordul hozzánk, hogy valamelyik korábbi megrendelőnk ajánlott minket neki.
 2. 500 hulladék konténerünk és 20 konténeres autónk van, aminek köszönhetően akár 7 napon át is Önnél lehetnek konténereink anélkül, hogy ezért napidíjat vagy más extra költséget számolnánk fel.
 3. A hulladék konténer bérlés díját ki tudja fizetni készpénzben és bankkártyával is a konténeres kollégánknál, de lehetősége van banki utalással is rendezni a díjat.
 4. Ha saját maga szeretné behozni a sittet, azt megteheti: behozhatja hulladék telepünkre, a 17. kerületben. Sitt átvétel címe itt
 5. Mivel nálunk vegyesen pakolhatja a konténerbe a különféle hulladék fajtákat, így rengeteg időt, energiát és pénzt is megtakarít, hiszen nem kell a hulladék szétválogatásával bajlódnia.
 6. A sittes konténer rendelés leadása után akár 6 órán belül kiszálltjuk a kért címre a konténer(eke)t, de legkésőbb 24 órán belül.
 7. Cégünk vezetői és valamennyi munkatársa számára elsődleges a környezetvédelem, ezért konténeres járműveink és más munkagépünk többsége, megfelel az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, vagyis a jelenleg elérhető legalacsonyabb mértékű a szennyezőanyag kibocsátásuk. Ráadásul mivel saját hulladék feldolgozó üzemmel rendelkezünk, így a hozzánk bekerülő hulladék körülbelül 90%-át tudjuk újrahasznosításra továbbküldeni.
 • Vélemény a sittszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Milyen volt a sittszállítási szolgáltatás?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Véleményem a konténeres szolgáltatásról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Építési törmelék elszállítási szolgáltatás

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —

Sitt konténer bérlés telefonon Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 30 / 6 888 555

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres sittszállító + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg!

Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.
Sittszállításs Budapesten

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél. Sittszállítás Budapesten.
Építési törmelék újrahasznosítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Jelentős része a járműveinknek, EURO6-os minősítésű. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe. Építési törmelék elszállítás
Sittes konténer rendelése

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 30 6 888 555
Még több infó a sitt átvételről

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.