Rendeljen konténert, telefonon a 7. kerületbe:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Sittszállítás Budapesten a 7. kerületben

Erzsébetváros, Erzsébet körút, Rottenbiller utca, Damjanich utca, Blaha Lujza tér, Thököly út, Dohány utca, Dob utca, Rákóczi út, Dózsa György út, Városligeti fasor és környéke. Konténeres sittszállítás a 7. kerületben

1995 óta már számtalanszor vittünk sittes konténert Erzsébetváros különböző részeire építkezésekhez, bontásokhoz, felújításokhoz vagy akár lomtalanításokhoz is. Konténeres szolgáltatásunk egyaránt elérhető magánszemélyeknek, cégeknek, társasházaknak és önkormányzatoknak is. Telefonos diszpécser szolgálatunk várja hívását hétköznap 06:00-20:00 óra között, de a konténert akár szombaton is kivisszük Önnek.

Hívja telefonos szakértő kollégáinkat, kérdezze tőlük a sittszállítás árait, tegye fel nekik egyéb nyitott kérdéseit és rendelje meg a konténert még ma!
Rendeljen konténert a VII. kerületbe még ma!

Amiért megéri minket választania:

 1. 20 konténeres autónk és 1000 konténerünk van, így akár 1 héten keresztül is Önnél lehet a konténer bármilyen napidíj vagy más extra költség felszámolása nélkül.
 2. 1995 óta már több mint 100 ezer címen hajtottuk vére az építési törmelék elszállítását. Megrendelőink 98,7%-a kifejezetten elégedett munkánkkal, így ma már az ügyfeleink 30%-át korábbi megrendelőink ajánlásai alapján szerezzük.
 3. Teljes csapatunk elkötelezett a környezet megóvása mellett, ezért is felel jelentős része a járműveinknek, az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, vagyis a jelenleg elérhető legalacsonyabb a szennyezőanyag kibocsátásuk. Saját hulladék feldolgozó üzemünk által pedig a hozzánk beérkező hulladék akár 90%-át képesek vagyunk újrahasznosításra továbbküldeni.
 4. Rengeteg időt, pénzt és energiát spórolhat meg velünk, mivel a konténereinkbe vegyesen pakolhatja a különböző fajta hulladékokat, mivel mi magunk válogatjuk azt szét a telepünkön.
 5. A konténer rendelés díját ki tudja egyenlíteni kp-ban és bankkártyával is a konténeres sofőrünknél, de akár banki átutalással is fizethet.
 6. Miután megrendelte a konténert akár 6 órán belül ki tudjuk Önhöz szállítani, de legkésőbb 24 órán belül kihelyezzük a kért címre.
 7. Át is vesszük a sittet ha személyesen hozza be, így ilyenkorsak a hulladék adott köbméterre vonatkozó díját kell fizetnie. Érdeklődjön telefonon munkatársunknál ezzel kapcsolatban.
 • Vélemény a sittszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Milyen volt a sittszállítási szolgáltatás?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Véleményem a konténeres szolgáltatásról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Építési törmelék elszállítási szolgáltatás

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —

Sitt konténer bérlés telefonon Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres sittszállító + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg!

Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.
Sittszállításs Budapesten

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél. Sittszállítás Budapesten.
Építési törmelék újrahasznosítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Jelentős része a járműveinknek, EURO6-os minősítésű. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe. Építési törmelék elszállítás
Sittes konténer rendelése

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.