Rendeljen konténert, telefonon a 8. kerületbe:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Konténeres Sittszállítás a 8. kerületben

Baross utca, Kúbányai út, Fiumei út, József körút, Hungária körút, Kerepesi út, Keleti-Pályaudvar, Orczy út, Vajda Péter utca, Könyves Kálmán krt, Népszinház utca és környéke. Konténeres sittszállítás a 8. kerületben

Konténer rendelés a VIII. kerület minden részére! Cégünk több mint 25 éves pályafutása során rengetegszer végezte el az építési törmelék elszállítását Józsefváros területén magánszemélyek, cégek, társasházak és az önkormányzat megrendelésére is. Csapatunk nem csak sittet, azaz inert hulladékot szállít, mivel konténereinkbe pakolhat háztartási szemetet, zöld hulladékot vagy akár lomokat is. Diszpécser szolgálatunk 06:00-20:00 óra között várja hívását hétköznaponként, de a konténeres autóink hétvégén is szállítanak hulladék konténereket.

Rendeljen konténert a 8. ker.-be, hívja telefonos munkatársainkat, mindenben segítenek Önnek!

Ezért válasszon minket:

 1. 1000 konténerünk és. 20 konténeres autónk van, aminek köszönhetően akár 7 napon át is Önnél maradhatnak konténereink napidíj vagy egyéb extra költség felszámolása nélkül.
 2. Nálunk vegyesen lehet rakodni a konténert, azaz nem kell szétválogatni a különböző hulladék féléket mint más konténeres szolgáltatóknál. Ezzel időt és pénzt takaríthat meg.
 3. Idestova 25 év szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és napjainkig már több mint 50 ezer címen végeztük el a konténeres sittszállítást. Büszkeséggel tölt el minket, hogy megrendelőink 98,7%-a elégedett volt munkánkkal, így ma már ügyfeleink 30%-át úgy szerezzük, hogy valamelyik korábbi megrendelőnk ajánl minket tovább.
 4. A sitt konténer bérlés díját kifizetheti kp-ban és bankkártyával is a konténeres autó sofőrjénél, de akár utalással is rendezheti a számlát.
 5. A konténer rendelés leadását követően akár 6 órán belül kivisszük a kér címre a sittes konténert, de maximum 24 órán belül teljesítjük a rendelést.
 6. Mivel mi magunk válogatjuk szét a beérkező hulladékot saját hulladék feldolgozó üzemünkben. Ha lehetősége van rá, Ön is behozhatja a hulladékot saját járművel, így nem kell konténert rendelnie bérelnie. Ilyenkor a hulladék díja is alacsonyabb. Keresse ezzel kapcsolatban telefonos kollégáinkat.
 7. Teljes cégünk számára elsődlegesen fontos környezetünk védelme, ezért is felel meg többsége a konténeres autóinknak, illetve a munkagépeinknek, az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, azaz a manapság elérhető legkisebb mértékű a szennyezőanyag kibocsátásuk. Ráadásul saját hulladék szelektáló üzemünknek köszönhetően a hozzánk bekerülő hulladéknak mintegy 90%-át tudjuk továbbküldeni újrahasznosításra.
 • Vélemény a sittszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Milyen volt a sittszállítási szolgáltatás?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Véleményem a konténeres szolgáltatásról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Építési törmelék elszállítási szolgáltatás

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —

Sitt konténer bérlés telefonon Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres sittszállító + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg!

Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.
Sittszállításs Budapesten

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél. Sittszállítás Budapesten.
Építési törmelék újrahasznosítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Jelentős része a járműveinknek, EURO6-os minősítésű. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe. Építési törmelék elszállítás
Sittes konténer rendelése

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.