Rendeljen konténert, telefonon Csömörre:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Sitt konténer rendelés Csömörön, egész évben

Vízműsor utca, Csömöri horgásztó, Széchenyi utca, Major út, Középhegy, Szabadság út, Ady Endre utca, Szőlő utca, József Attila utca, Csalogány utca és környéke. Sitt konténer rendelése Csömörön

Csömör területén építkezik, bont, keretet rendez és keletkezik felesleges hulladéka, amitől meg akar szabadulni? Segítünk...
Ha Csömörön van szüksége konténeres sittszállításra, hívja bátran diszpécser szolgálatunkat 06:00-20:00 óra között, és akár már néhány órán belül ki tudjuk helyezni Önhöz, a sittes konténerünket. Nálunk nem csak sittet, azaz inert hulladékot rakodhat a konténerbe, hanem vele együtt papírt, üveget, fémet, fát, háztartási hulladékot, zöld hulladékot és lomokat is. Sitt elszállítást vállalunk magánszemélyek, cégek, társasházak és önkormányzatok megbízásából is.

A konténer bérléshez hívja szakértő kollégáinkat, és tegye fel nekik kérdéseit és kérdezze tőlük az aktuális árakat is!

Ezért is éri meg tőlünk rendelnie sittes konténert:

 1. A konténer bérlés díját kiegyenlítheti a konténeres sofőrünknél készpénzzel és bankkártyával is, de akár banki utalással is fizethet.
 2. A konténer rendelésekor akár 6 órán belül ki tudjuk szállítani a konténert Önnek, de maximum 24 órán belül teljesítjük a rendelését.
 3. Nálunk Ön is behozhatja a hulladékot, így nem kell konténer árat fizetnie, csupán csak a hulladék köbméterre vetített díját.
 4. Csapatunk elkötelezetten környezettudatos, ezért a többsége a konténeres járműveinknek, megfelel az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, azaz a jelenleg elérhető legcsekélyebb mértékű a szennyezőanyag kibocsátásuk. Mi a hulladékot fel is dolgozuk, így akár a 90%-át el tudjuk küldeni újrahasznosításra, tehát velünk a környezetet is védheti.
 5. Idestova 25 éve foglalkozunk konténeres sittszállítással, és már több mint 100 ezer címen végeztük el a sitt elszállítását. Megrendelőink 98,7%-a elégedett volt velünk, így napjainkban ügyfeleink 30%-a már valamely korábbi megrendelőnk ajánlása alapján dönt mellettünk.
 6. 20 konténeres járművünknek és 1000 konténerünknek köszönhetően akár 1 hétig is Önnél maradhatnak konténereink anélkül, hogy ezért napidíjat vagy más extra költséget számolnánk fel.
 7. Velünk jelentős mennyiségű időt, energiát és pénzt spórolhat meg, mivel sittes konténereinkbe vegyesen pakolhatja a különböző fajta hulladékokat, vagyis nem kell ezek szétválogatásával küszködnie.
 • Vélemény a sittszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Milyen volt a sittszállítási szolgáltatás?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Véleményem a konténeres szolgáltatásról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Építési törmelék elszállítási szolgáltatás

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —

Sitt konténer bérlés telefonon Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.