Rendeljen konténert, telefonon Gyömrőre:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Kongéneres Sittszállítás Dunaharasztin, egész évben

Rákócziliget, Némedi út, Dózsa György út, Árok utca, Kandó Kálmán utca, Paál László utca, Táncsics Mihály utca, Szilágyi Erzsébet utca és környéke. Sittszállítás Dunaharsztin

Ha Dunaharaszti területén és környékén van szüksége a sitt elszállítására, használja ki a több mint 25 éves tapasztalatunkat. Konténeres sofőrjeink már mindent láttak a konténeres szakmában, így velünk biztonságos és gyors a sitt elszállítása. 1995 óta már számtalanszor végeztünk konténeres sittszállítást Dunaharaszti különböző részeiben, építkezéseknél bontásoknál, felújításoknál vagy akár lomtalanításoknál is. A sitt elszállítást biztosítjuk magánszemélyeknek, cégeknek, társasházaknak és önkormányzatoknak is. Diszpécser szolgálatunk hétköznap 06:00-20:00 óra között elérhető, de a sittes konténert akár szombaton is kiszállítjuk Önnek.

Hívja telefonos szakértő kollégáinkat, kérdezze tőlük az árakat, segíteni fognak mindenben!
Rendeljen konténert Dunaharasztira még ma!

Ezért válasszon minket:

 1. Rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhat meg velünk, mivel vegyesen pakolhatja a különböző fajta hulladékokat sittes konténereinkbe, így nem kell ezek szétválogatásával küszködnie.
 2. Több mint 25 éve foglalkozunk konténeres sittszállítással, melyi idő alatt, több mint 100 ezer címen hajtottuk végre a sitt elszállítását. Megrendelőink 98,7%-a elégedett munkánkkal, ezért mára már ügyfeleink 30%-a korábbi megrendelőink ajánlása miatt fordul hozzánk.
 3. Kollégáink valamennyien elkötelezettek a környezetvédelem mellett, ezért is felel a konténeres autónk jelentős része, az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, tehát a jelenleg elérhető legminimálisabb a szennyezőanyag kibocsátásuk.
 4. Velünk a környezetet és védheti: saját hulladék szelektáló üzemünknek köszönhetően a hozzánk bekerülő hulladéknak, akár a 90%-át elő tudjuk újrahasznosításra készíteni.
 5. A sittes konténer megrendelése után akár 6 órán belül ki tudjuk Önnek szállítani a konténert, de maximum 24 órán belül teljesítjük rendelését.
 6. 20 konténeres járművünk és 1000 konténerünk van, ezért akár 1 héten keresztül is Önnél maradhatnak konténereink napidíj vagy más extra költség felszámolása nélkül.
 7. A sitt konténer bérlés díját kiegyenlítheti készpénzzel és bankkártyával is a konténeres sofőrünknél, de banki utalással is tud fizetni.
 • Sittes konténer bérlés véleménye

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Rövid beszámoló a konténer rendelésről

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Sitt konténer rendelésről vélemény

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Vélemény konténer bérlőtől

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Tapasztalataim a sittszállításról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

110000
m³ hulladék elszálíltása
minden évben
100
Szakértő munkatárs
az Ön szolgálatában
250000
Elégedett ügyfél
550
Darab konténer:
4m³, 6m³ és 8m³-esek

Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.