Rendeljen konténert, telefonon Kerepesre:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Sittszállítás Kerepes területén, egész évben

Széphegy, Szilasliget, Petztanya, József Attila utca, Sólyom utca, Mogyoródi út, Szabadság út, Mező utca, Juhász Gyula utca és környékén. Sittszállítás Kerepesen konténerrel

Ha Kerepesen építkezik, épületet bont, felújít, kertet rendez vagy lomtalanít, segíteni tudunk a sitt, a hulladék elszállításában. Cégünk az egyik legnagyobb és legtöbb tapasztalattal rendelkező konténeres sittszállítással foglalkozó vállalkozás Budapesten. Rendelnek tőlünk sittes konténert magánszemélyek, cégek, lakóparkok és önkormányzatok is. A sitt konténer igényét hétköznap 06:00-20:00 óra között adhatja le diszpécser szolgálatunkon keresztül, és akár már néhány órán belül ki is szállítjuk Önnek a kért konténert.

Rendeljen hulladék konténert Kerepesre most!
Hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat, mindenben segíteni fognak Önnek!

Ezért éri meg tőlünk rendelnie sittes konténert:

 1. A konténer bérlés díját kiegyenlítheti készpénzben vagy bankkártyával is a konténeres sofőrünknél, de akár banki utalással is fizethet.
 2. Nagyon sok energiát, időt és pénzt spórolhat meg velünk, mivel konténereinkbe vegyesen pakolhatja a hulladékokat, vagyis nem kell a hulladék szétválogatásával vesződnie.
 3. 20 konténeres autónk és 500 sittes konténerünk van, emiatt akár 7 napig is Önnél maradhat a megrendelt konténer bármilyen napidíj vagy más extra költség felszámolása nélkül.
 4. Ha be tudja Ön hozni a hulladékot a telepünkre, ott át tudjuk venni, így nem kell konténer árat fizetnie, csak a hulladéknak a köbméterre vetített díját. Ezzel kapcsolatban, kérjük keresse telefonos kollégáinkat.
 5. A rendelés leadása után akár 6 órán belül kivisszük Önnek a konténer(eke)t, de maximum 24 órán belül teljesítjük a rendelést.
 6. Minden egyes kollégánk számára elsődlegesen lényeges a környezetvédelem, ezért konténeres autónk többsége megfelel az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, azaz igen alacsony a szennyezőanyag kibocsátásuk. A hozzánk bekerülő hulladéknak pedig akár a 90%-át újrahasznosításra tudjuk továbbítani, saját tulajdonú hulladék feldolgozó üzemünknek köszönhetően.
 7. Lassan 25 éve foglakozunk konténeres sittszállítással, és már több mint 100 ezer címen hajtottuk végre a sitt elszállítását Budapesten és vonzáskörzetében. Ügyfeleink 98,7%-a elégedett volt velünk, így nem csoda, hogy napjainkban már megrendelőink 30%-a korábbi ügyfeleink ajánlása alapján jut el hozzánk.
 • Konténeres hulladék elszállítási tapasztalat

  Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Sittszállítás beszámoló

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Mennyire volt elégedett a sittszállítással?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Vélemény a sitt elszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Vélemény a sittes konténer bérlésről

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Vélemények a sittszállításról

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Milyen volt a sitt konténer bérlés?

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Budapest + Pest

Ha Budapesten vagy Pest megyében építkezik, bont, kertet munkál vagy csak bárhogyan keletkezik felesleges hulladéka, segítünk. Nálunk a sitt elszállítása gördülékenyen és gyorsan megy: hívja szakértő kollégáinkat ( +36 21 300 7128 ), ha vannak még nyitott kérdései, segíteni fognak. Rendelje meg a konténert tőlük még most!

Akár 3 órán belül

Nálunk a sittszállítás gyorsan megy, nem kell várakozni: kollégáink 20 konténeres autóval és több mint 1000 konténerrelvégzik a munkát hétfő hajanltól szombat délutánig. Az esetek 65%-ában, a megrendelést követő 24 órán belül, ott van már Önnél a konténer. Tudnivalók sitt konténer bérlés előtt...

Vegyesen pakolható

Konténereinket vegyesen pakolhatja, azaz nálunk nem kell külön válogatni a hulladék fajtákat. Így időt és pénzt takaríthat meg. Csak rakjon mindent a konténerbe, megoldjuk Ön helyette, a telephelyünkön szétválogatjuk. Így akár a hulladék 90% is újrahasznosításra kerül.

110000
m³ hulladék elszálíltása
minden évben
100
Szakértő munkatárs
az Ön szolgálatában
250000
Elégedett ügyfél
550
Darab konténer:
4m³, 6m³ és 8m³-esek

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.