Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Konténereink vegyesen rakodhatók, azaz nálunk nem kell szétválogatni a különböző hulladék féléket.
Így időt és energiát takaríthat meg: rendeljen sittszállítást telefonon 1 perc alatt. Hívja szakembereinket!

Konténer rendelés itt: +36 21 300 7128

Tudnivalók a konténer rakodásról

A konténer megrakodása: meddig lehet rakni a konténert? Gépi rakodás. Szóród anyagok és egyéb anyagok elhelyezésének sorrendje. A konténert ne mozgassa el. Sitt konténer rakodás

Nálunk a konténereket vegyesen rakodhatja, azaz nem kell külön válogatni a különböző hulladék féléket (inert, vegyes, zöld stb.). Mindez azért lehetséges, mert saját hulladék szelektáló telepet is működtetünk, így szétválogatjuk Ön helyett a szemetet. Ezzel rengeteg időt tud megspórolni.

Mivel akár 7 napon át is Önnél maradhatnak sittes konténereink, így biztosan lesz elég ideje arra, hogy belepakolja a keletkező hulladékokat. Ha azonban még hosszabb ideig szeretné bérelni a konténert, akkor erre is van lehetősége, ezzel kapcsolatban, kérjük, keresse telefonos munkatársainkat.

Lényeges, hogy a konténert abba a pozícióba hagyja, ahová a konténeres kollégánk elhelyezte, azaz ne forgassa el vagy ne mozdítsa el más irányba. Ez azért lényeges, mert így már az elmozdított megrakott konténerhez, esetlegesen már nem fogunk tudni rendesen hozzáférni, így az autó nem fogja tudni felemelni.

Fontos azt is tudnia, hogy milyen rakodási sorendben célszerű a konténerbe pakolni. Ha az építési törmeléken, vagyis a sitten kívül más fajta hulladékot is tesz a konténerbe, akkor kérjük, figyeljen rá, hogy a szóródó anyagokat inkább a konténer aljába helyezze, mert így nem keletkezik annyi por a rakodás során, illetve nem szóródik szét később sem a konténer tartalma az utakra.

Sittszállítás

Szintén nagyon lényeges, hogy a konténereket semmiképpen sem szabad túlpakolni, mivel a túlsúlyos konténert nem tudja felemelni a konténeres autó, ráadásul ez balesetveszélyes is lenne.
Ezért kérjük, hogy maximum a konténer tetejétől számított 30 cm magasságis rakodja meg a konténert.

Fontos az is, hogy a konétnerekben nem lehet tüzet rakni, vagy például savas maró anyagokat önteni. Itt jegyeznénk meg, hogy veszélyes hulladékot jelenleg nem szállítunk, tehát például vegyeszereket, palát, kémia anyagokat, gyógyszer maradványokat.

Ha szüksége van gépi rakodásra, ebben is tudunk segíteni. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön a konténer rendelése során telefonos kollégánknál.

Ha felmerül Önben bármilyen további kérdés, úgy hívja bátran telefonos szakértő kollégáinkat, akik mindenben segíteni fogna Önnek!

Sitt konténer bérléshez tárcsázzon most!

 • Sitt konténer rendelésről vélemény

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Sittes konténer bérlés véleménye

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Rövid beszámoló a konténer rendelésről

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Tapasztalataim a sittszállításról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Vélemény konténer bérlőtől

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Nézze meg, mit csinálunk
nap mint nap...

Konténeres autók, telephely, konténerek...
Hétfő hajnaltól, Szombat délutánig hozzuk-visszük, válogatjuk a hulladékot...

Konténeres autó
Kattintson a nagyobb képért
A sitt elszállítása telephelyre
Kattintson a nagyobb képért
Konténeres sittszállító jármű
Kattintson a nagyobb képért
Hulladék feldolgozás
Kattintson a nagyobb képért
Sitt konténer bérlés
Kattintson a nagyobb képért
Sittes konténer
Kattintson a nagyobb képért
Sittes konténeres autó
Kattintson a nagyobb képért
Konténeres autók
Kattintson a nagyobb képért
Hulladék szelektáló telep
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg! Sittszállítás 1995 óta...

Sittes konténer bérlése Budapesten

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.
Sittszállítás egész évben

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél.
A hulladék feldolgozásról bővebben...
Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.
Környezettudatos sitt elszállítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Járműveink és munkagépeink nagy része, EURO6-os besorolású. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe.
Sitt elszállítás kerületekből...

Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről