Rendeljen konténert, telefonon, 1 perc alatt:
+36 21 / 300 7128

A megrendelt konténer, 24 órán belül ki tudjuk vinni Önnek.
Vegyesen rakhatja konténert, nem kell szétválogatni a hulladék fajtákat. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

A konténeres sittszállítás előtt felmerülő Gyakori kérdések + Válaszok

Tudjon meg mindent a sittszállításról még mielőt konténert rendelne. Ezeket a kérdéseket tették fel nekünk az elmult 25 évben a legtöbbet az ügyfeleink. Sittszállítás

A sitt konténer bérlés előtt, nézze át azokat a leggyakoribb kérdésekre adott válaszokat, melyek a legtöbb megrendelőnk esetén felmerülnek.

Miért az Önök cégétől rendeljek konténert?

1995 óta foglalkozunk konténeres sittszállítással, így tapasztalt konténeres kollégáink között van, aki már 20 éve konténerezik, így minden csínját-bínját ismeri a szakmának. Napjainkig már több mint 100 ezer címre vittünk ki sitt konténert, és megrendelőink 98,7%-a elégedett volt, így megrendelőink 30%-a ma már abból ered, hogy korábbi megrendelőink tovább ajánlottak minket szomszédoknak, ismerősöknek.

Mekkora konténereket tudok Önöktől rendelni?

3 méretben elérhetőek konténereink: 4 m³, 6 m³ és 8 m³-es konténereink közül tud választani.

Hogyan tudok Önöktől konténert rendelni?

Leggyorsabban és legegyszerűbben telefonon keresztül tudja megrendelni a konténert. Sitt konténer bérléshez hívja a weboldalon lévő telefonszámokat, és ha bármilyen kérdése van, munkatársaink készséggel segíteni fognak Önnek mindenben.

Kaphatok számlát a konténer díjáról?

Természetesen igen. Amennyiben számlát szeretne kapni a kifizetett konténer díjról, úgy kérjük, ilyen jellegű igényét jelezze telefonos kollégánknak a rendelés leadásakor.

Sittszállítás Budapesten

Kaphatok befogadási igazolást az elszállított hulladékról?

Igen, természetesen adunk befogadó nyilatkozatot. Kérjük, hogy ezt az igényét is jelezze telefonos munkatársunknak a rendelés leadáskor.

Van lehetőség rá, hogy én vigyem be a sittet Önökhöz?

Igen, Ön is behozhatja saját maga a hulladékot a 17. kerületben működő hulladék feldolgozó telephelyünkre. A hulladék, a sitt átvétel időpontja: H-P 07:00 – 17:00 – SZ: 07:00 – 14:00. A címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.

Mennyi idő, amíg kihozzák a konténert?

A konténert ki tudjuk vinni Önhöz akár a konténer megrendelését követő 6 órán belül is, amennyiben aktuális konténeres kapacitásunk ezt lehetővé teszi. Kérjük, vegye figyelemben, hogy a tavaszi és a nyári időszakban - amikor a legtöbb konténer rendelés érkezik be hozzánk - jobban le vagyunk terhelve, ám ebben az időszakban is a konténerek 98%-a a megrendelt címen van legkésőbb 24 órán belül.

Mikor szállítanak konténert, a hét mely napjain van sittszállítás?

A konténer rendeléseket hétköznap 06:00-20:00 óra között működő diszpécser szolgálatunk veszi fel, és még aznap (de legkésőbb 1 munkanapon belül) teljesítjük a megrendelését aktuális kapacitásunkat figyelembe véve. A konténert akár szombaton is ki tudjuk vinni Önhöz.

Mennyi ideig maradhat nálam a konténer?

Mivel 500 db konténerrel rendelkezünk, a konténerek méretétől függetlenül, akár 1 hétig is maradhatnak Önnél anélkül, hogy ezért napi díjat vagy bármilyen extra költséget számítanánk fel.

Konténeres Sittszállítás

Kik rendelhetnek Önöktől konténert?

Cégünk egyaránt szállít konténereket magánszemélyeknek, társasházaknak, önkormányzatoknak is, így a kisebb építkezésektől kezdve egészen a nagyobb beruházásokig képesek vagyunk folyamatosan biztosítani a sittes konténereket.

Milyen fajta hulladékot pakolhatok a konténerbe?

A veszélyes hulladékon kívül bármilyen hulladékot elszállítunk, de elsősorban sittet, azaz inert építési, bontási hulladékot, háztartási hulladékot, zöld hulladékot és lomokat is. Nálunk a konténerbe vegyesen pakolhat, vagyis nem kell, hogy szétválogassa a hulladék fajtákat. Rakodjon bele mindent, nem kell külön kiválogatni, megoldjuk Ön helyett, majd a telephelyünkön szétválogatjuk.

Mennyire óvják a környezetet a konténeres sittszállítás közben?

Cégünk vezetői rendkívül környezettudatosak. Konténeres járműveink, illetve munkagépeink jelentős része, megfelel az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, azaz szennyező anyag kibocsátásuk a jelenleg elérhető legalacsonyabb. Fontos számunkra a levegő minősége, hogy a munkatársak minél kevesebb káros anyagot lélegezzenek be, hogy a több millió megtett kilométer alatt a járműveink a lehető legkevésbé szennyezzék Budapest levegőjét, és hogy minimális legyen a hátrahagyott ökológiai lábnyomunk.
A konténereket ponyvával takarjuk le, hogy ne essen le az utakra hulladék a konténeres autó mozgása során. Ezzel is óvjuk a környezetünket.

Hogyan és mikor tudok kifizetni a konténert?

Lehetősége van a konténer (konténerek) díját készpénzben és bankkártyával fizetni közvetlenül a sofőrnél, aki a konténert kiviszi Önhöz. Fontos tudni, hogy a konténer díját a konténer kihelyezésekor kell kiegyenlíteni. Ha saját maga szállítja be a telephelyünkre a hulladékot, a telephelyünkön is tud fizetni.
Ha a banki utalás kényelmesebb Önnek, erre is van lehetősége. Kérjük, a megrendelés során jelezze a kívánt fizetési módot.

Sittszállítás rendelés telefonon

Miért vannak alacsonyabb kontéenr árak Önöknél, mint más cégeknél?

Saját hulladék feldolgozó, szelektáló üzemmel rendelkezünk, melynek köszönhetően költséget tudunk csökkenteni: szétválogatjuk a beérkező hulladékot és amit lehet előkészítünk újrahasznosításra. Akár a hulladék 90%-át is képesek vagyunk újrahasznosításra előkészíteni.

Mennyire pakolható meg a sittes konténer?

Nagyon fontos, hogy maximum a konténer tetejétől számított 30 cm magasságig lehet hulladékot pakolni a konténerbe. Ennél magasabbra semmiképpen sem szabad rakodni, mivel a túlsúlyos konténert nem fogja tudni felemelni a konténeres autónk.

Hova teszik le a konténert?

Tapasztalt konténeres sofőrjeink le tudják tenni a konténert közterületre és magánterületre is. Azt azonban vegye figyelembe, hogy a konténeres autónak legalább 3 méter széles beállóra van szüksége. Közterületen való elhelyezéskor pedig amennyiben 1 órán túl szeretné ott tárolni a konténert, akkor szüksége lesz területfoglalási engedélyre, amit a helyi önkormányzattól tud beszerezni.

Mindenképpen kell területfoglalási engedélyt szereznem?

Nem feltétlenül, ugyanis ha 1 órán belül meg tudják rakodni a közterületre kihelyezett konténert, akkor a sofőrünk ezt megvárja a helyszínen, és azonnal el is szállítja a konténert Öntől. Így ebben az esetben nem szükséges közterület-foglalási engedélyt kérnie.
Azonban ha a közterületen tárolja a konténert több mint 1 órán keresztül, akkor be kell szerezzen területfoglalási engedélyt a helyi önkormányzattól. Ezt mindenképpen Önnek kell intéznie, így az ennek hiányából fakadó esetleges problémákért cégünk nem vállal felelősséget.

Elszállítják a veszélyes hulladékot is?

Veszélyes hulladékot nem szállítunk, tehát nem visszük el például akkumulátort, gumit, palát, festéket, elektromos berendezéseket, oldószereket stb.

Sittes konténer rendelés

Elmozgathatom-e a konténert onnét, ahová letette a konténeres autó?

Nem szabad se elmozdítani, se elforgatni a konténert abból a helyzetéből, ahova és ahogyan letette a konténeres autónk. Ez azért rendkívül lényeges, mivel ha elmozdítják a konténert, akkor lehetséges, hogy a konténeres autó már nem tud hozzáférni, így nem fogja tudni felemelni azt a járműre. Emiatt kérjük, hogy a konténert hagyja pontosan abban a helyzetben, ahova és ahogyan letette a konténeres kollégánk. Azt természetesen Ön határozza meg, hogy hova helyezzük el a konténert.

Kaphatok kedvezményeket a sittszállítás árakból?

Igen, ha egyszerre több konténert bérel tőlünk, tudunk egyes esetekben kedvezményt adni, mely elbírálása mindig egyedi, mivel függ a konténerek számától és az elszállítandó hulladék fajtájától is. A kedvezmények részleteiről kérjük, érdeklődjön telefonos kollégáinknál.

Mit nem szabad a konténerrel tenni?

Tilos a sittes konténerben tüzet gyújtani, mivel ez komoly kárt okozhat a konténer falában. Nem szabad a konténerbe még nem megkötött építési anyagot, például maltert önteni. Továbbá ne tegyen semmilyen folyékony anyagot se a konténerbe, főként ne maró anyagokat.

Hová viszik el tőlem a sittet?

Saját hulladék feldolgozó, szelektáló üzemet működtetünk, ahol mi magunk válogatjuk szét a hulladékot, tehát Ön vegyesen pakolhatja meg a konténereinket, nem kell szétválogatnia a különféle hulladék fajtákat. Nagy előnye még a saját hulladék feldolgozónknak, hogy a konténerrel behordott hulladéknak akár a 90%-át is képesek vagyunk újrahasznosításra előkészíteni. Vezetőink környezettudatosak, fontos számukra a környezetünk megóvása, védelme, így mindent megtesznek azért, hogy a lehető legtöbb hulladék újrahasznosításra kerüljön.
Amelyik hulladékot nem lehet újrahasznosítani, azt egy engedéllyel rendelkező hulladék lerakóba szállítjuk el.

 • Sittes konténer bérlés véleménye

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Rövid beszámoló a konténer rendelésről

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Sitt konténer rendelésről vélemény

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Vélemény konténer bérlőtől

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Tapasztalataim a sittszállításról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

110000
m³ hulladék elszálíltása
minden évben
100
Szakértő munkatárs
az Ön szolgálatában
250000
Elégedett ügyfél
550
Darab konténer:
4m³, 6m³ és 8m³-esek

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres sittszállító + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg! Sittszállítás

Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől. Sittszállítás
Sitt elszállítás vegyes konténerrel

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.
Hulladék elszállítás Budapest egész területén

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél. Sittszállítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Járműveink, munkagépeink többsége, EURO6-os besorolésú. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe.

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről