Rendeljen konténert, telefonon Maglódra:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Kongéneres Sittszállítás Maglódon, egész évben

Fő utca, Katona József utca, Maglód Nyaraló, Wodiáner utca, Sugár út, Ecseri utca, Kepler János utca, Mendel Károly utca, DAmjanich utca, Maglódi történelmi sétány és környéke. Sittszállítás MaglódonCsapatunk immáron több mint 25 éve végez konténeres sitt elszállítást Maglódon is, hiszen számtalan esetben kérték tőlünk az építési törmelék elszállítását magánszemélyek és cégek is. Konténereinkben nem csak a sittet, vagyis az inert hulladékot visszük el, hanem egyéb vegyes hulladékot is - papír, nájlon, üveg, fém -, a lomokat vagy akár a zöld hulladékot is. Sittes konténer rendelését leadhatja diszpécser szolgálatunkon hétköznapokon keresztül 06:00-20:00 óra között, de a konténeres autóink akár szombaton is ki tudják vinni a konténert a kért címre.

Ha Magldon építkezik, bont, felújít vagy akár lomtalanít, hívja telefonos szakértő kollégáinkat, és rendeljen konténert még ma!

Ezért érdemes tőlünk rendelnie a sittszállítást:

 1. 20 konténeres autóval és 1000 konténerrel dolgozunk így akár 7 napon át is Önnél maradhat a konténer anélkül, hogy ezért akármilyen napidíjat vagy más extra költséget számítanánk fel.
 2. Több mint 25 éve foglalkozunk konténeres sittszállítással. Eddig több mint 100 ezer címen biztosítottuk a szolgáltatásunkat. Ügyfeleink 98,7%-a rendkívül elégedett volt munkánkkal, így ma már megrendelőink 30%-át úgy szerezzük, hogy valamelyik korábbi ügyfelünk ajánl minket nekik.
 3. Számunkra fontos Budapest és Pest megye levegője. Csapatunk minden tagja elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért konténeres járműveink jelentős része, megfelel az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, azaz nagyon alacsony a károsanyag kibocsájtásuk.
 4. Saját hulladék feldolgozó üzemünknek köszönhetően, a hozzánk beérkező hulladéknak akár a 90%-át elő tudjuk készíteni újrahasznosításra.
 5. Nálunk a konténer díját bankkártyával is fizetheti a sofőrnél, vagy készpénzben.
 6. A konténer megrendelése után, akár már 6 órán belül ott lehet Önnél a konténer, de legkésőbb 24 órán belül teljesítjük a rendelést.
 7. Fontos az is, hogy sittes konténereinkbe vegyesen pakolhatja bele a különféle hulladék fajtákat, ezáltal sok időt, energiát és pénzt is megtakaríthat. Majd mi szétválogatjuk a hulladékot Ön helyett.
 • Sitt konténer rendelésről vélemény

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Sittes konténer bérlés véleménye

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Rövid beszámoló a konténer rendelésről

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Tapasztalataim a sittszállításról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Vélemény konténer bérlőtől

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —

Sitt konténer bérlés telefonon Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg! Sittszállítás 1995 óta...

Sittes konténer bérlése Budapesten

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.
Sittszállítás egész évben

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél.
A hulladék feldolgozásról bővebben...
Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.
Környezettudatos sitt elszállítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Járműveink és munkagépeink nagy része, EURO6-os besorolású. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe.
Sitt elszállítás kerületekből...

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről