Rendeljen konténert, telefonon Nagytarcsára:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Sittszállítás Nagytarcsa területén, egész évben

Petőfi Sándor utca, Rákóczi utca, Kossuth Lajos utca, Zrínyi utca, Széchenyi utca, Szőlő utca, Arany János utca, Füzesliget lakópark és környékén. Sitt konténer rendelése Nagytarcsán

Csapatunk immáron több mint 25 éve végzi a sitt elszállítását, van olyan konténeres sofőrünk, aki már több mint 20 éve foglalkozik konténeres sittszállítással. Cégünk egyaránt rendelkezésére áll magánszemélyeknek, cégeknek, társasházaknak és önkormányzatoknak is. Ha Nagytarcsa területén sitt konténer bérlésre van szüksége, úgy hívja telefonos diszpécser szolgálatunkat hétköznap 06:00-20:00 óra között, segítenek mindenben.

Rendeljen sittes konténert Nagytarcsára még ma!

Ezért éri meg tőlünk rendelni a konténert:

 1. A konténer igény jelzését követően akár 6 órán belül kiszállítjuk a sittes konténer(eke)t, de maximum 24 órán belül teljesíteni tudjuk rendelését.
 2. 1995 óta foglakozunk sitt elszállításával, mely idő alatt, több mint 100 ezer címen jártunk és biztosítottuk a kért konténereket.
 3. Más szolgáltatókhoz képest, nálunk arra is van lehetősége, hogy saját maga behozza a hulladékot a 17. kerületben lévő telepünkre, így nem kell konténer díjat fizetnie, csak a hulladék köbméterre vetített árát. Ezzel kapcsolatban hívja kollégáinkat telefonon.
 4. Velünk rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhat meg, mivel nálunk vegyesen pakolhat mindenféle hulladékot a konténereinkbe, tehát nem kell a hulladék szétválogatásával kínlódnia.
 5. 20 konténeres autóval és 1000 konténerrel rendelkezünk, így akár 1 héten át is Önnél maradhatnak a konténereink.
 6. Cégünk egésze elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért konténeres autóink jelentős része, megfelel az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, azaz szennyezőanyag kibocsátásuk a jelenleg elérhető legalacsonyabb szintű.
 7. Saját hulladék szelektáló üzemünknek köszönhetően, a beérkező hulladéknak akár a 90%-át is elő tudjuk készíteni újrahasznosításra, így ha tőlünk rendeli a konténert, a zöld környezet védelméről is tud gondoskodni.
 8. A szolgáltatás díját, rendezheti készpénzben és bankkártyával a konténeres autó sofőrjénél, de akár utalással is tud fizetni.

Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres sittszállító + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg!

Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.
Sittszállításs Budapesten

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél. Sittszállítás Budapesten.
Építési törmelék újrahasznosítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Jelentős része a járműveinknek, EURO6-os minősítésű. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe. Építési törmelék elszállítás
Sittes konténer rendelése

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.
 • Vélemény a sittszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Milyen volt a sittszállítási szolgáltatás?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Véleményem a konténeres szolgáltatásról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Építési törmelék elszállítási szolgáltatás

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.