Rendeljen konténert, telefonon Pécelre:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Sitt konténer rendelés Pécelre, egész évben

Apácadomb, Pesti út, Isaszegi út, Maglódi út , Rákóczi út, Rákos út, Széchenyi utca, Honfoglalás út, Felsősor utca, Faiskola utca, Tarcsai utca és környékén. Sitt konténer rendelése Pécelre

Sitt konténer kiszállyítás Pécelre, építkezésekhez vegyes hulladék elhordásához: ha Pécelen építkezik, bont, felújít vagy lomtalanít, és meg akar szabadulni a felesleges építési/bontási törmeléktől, téglától, sittől, betontól és egyéb hulladékoktól, akkor bízza ránk a konténeres munkát. Csapatunk lassan 25 éve konténeres sittszállítással illetve hulladék feldolgozással foglalkozik. Kollégáink között akad, aki már több mint 20 éve végzi a sitt elszállítását, így ismeri a szakma minden csínját-bínját. Telefonos diszpécser szolgálatunk hétköznap 06:00-20:00 óra között hívható, és a konténer rendelése után akár 6 órán belül kivisszük Önnek, szükség esetén hétvégén is.

Rendeljen konténert a Pécelre még ma!

Ezért döntsön mellettünk:

 1. Sittes konténereinkbe vegyesen pakolhatja a különböző fajta hulladékokat, így rengeteg időt, energiát és pénzt tud megtakarítani, mivel nem kell a szétválogatással kínlódnia.
 2. 500 sittes konténerünk és 20 konténeres autónk van, így akár 1 héten keresztül is Önnél maradhatnak konténereink anélkül, hogy napidíjat vagy más extra költséget számolnánk fel.
 3. 1995 óta már több mint 100 ezer címen vittük véghez a sitt elszállítását, és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy megrendelőink 98,7%-a elégedett volt velünk, így ma már ügyfeleink 30%-át úgy szerezzük, hogy valamelyik korábbi megrendelőnk ajánl minket nekik.
 4. Minden kollégánk számára fontos a környezet védelme, ezért konténeres autónk és egyéb járműveink többsége, megfelel az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, azaz a szennyezőanyag kibocsátásuk alacsony. Ráadásul mivel saját hulladék feldolgozó üzemmel dolgozunk, a hozzánk bekerülő hulladéknak akár a 90%-át újrahasznosításra tovább tudjuk küldeni.
 5. A sittes konténer rendelés leadását követően, akár 6 órán belül ki tudjuk Önnek szállítani a konténert, de legfeljebb 24 órán belül teljesítjük rendelését.
 6. Nálunk lehetőség van arra is, hogy behozza a hulladékot a telepünkre, így nem kell konténer díjat fizetnie, csak a hulladék köbméterre vetített árát. A díjakról érdeklődjön telefonos kollégánknál.
 7. A konténer bérlés díját rendezheti készpénzben és bankkártyával is a konténeres autó sofőrjénél.

Nézze meg, mit csinálunk
nap mint nap...

Konténeres autók, telephely, konténerek...
Hétfő hajnaltól, Szombat délutánig hozzuk-visszük, válogatjuk a hulladékot...

Konténeres autó
Kattintson a nagyobb képért
A sitt elszállítása telephelyre
Kattintson a nagyobb képért
Konténeres sittszállító jármű
Kattintson a nagyobb képért
Hulladék feldolgozás
Kattintson a nagyobb képért
Sitt konténer bérlés
Kattintson a nagyobb képért
Sittes konténer
Kattintson a nagyobb képért
Sittes konténeres autó
Kattintson a nagyobb képért
Konténeres autók
Kattintson a nagyobb képért
Hulladék szelektáló telep
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért

Sitt konténer bérlés telefonon Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

 • Konténeres hulladék elszállítási tapasztalat

  Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Sittszállítás beszámoló

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Mennyire volt elégedett a sittszállítással?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Vélemény a sitt elszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Vélemény a sittes konténer bérlésről

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Vélemények a sittszállításról

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Milyen volt a sitt konténer bérlés?

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.