Rendeljen konténert, telefonon, 1 perc alatt:
+36 21 / 300 7128

A megrendelt konténer, 24 órán belül ki tudjuk vinni Önnek.
Vegyesen rakhatja konténert, nem kell szétválogatni a hulladék fajtákat. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Sitt, szemét beszállítás Budapesti hulladéktelepre: sitt átvétel hétfőtől szombatig. Nem kell szétválogatni a szemetet, vegyesen hozhatja. Sitt átvétel Budapesten

Cégünk nem csupán konténeres sittszállítással foglalkozik, de nálunk arra is van lehetősége, hogy Ön hozza be hozzánk a sittet, a szemetet a 17. kerületben működő hulladék feldolgozó telepünkre, ahol mi azt átvesszük. A sitt átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A hulladék a sitt átvétel időpontja: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00Szombat: 07:00 – 14:00.

Hulladékátvevő telepünkön magánszemélyeknek és cégeknek is biztosítjuk akár kisebb mennyiségű (pl. 1-2 m3) sitt, hulladék lerakását is. Átvesszük a teljesen vegyes hulladékot is, így akár építési törmeléket szeméttel keverve is, tehát Önnek nem szükséges szétválogatnia a szemetet.

Miután leadta nálunk a hulladékot, mi azt a gépi válogatóberendezésünkkel szétválogatjuk, majd a vegyes hulladékot újrahasznosításra továbbszállítjuk.
Elkötelezettek vagyunk környezetünk védelme érdekében, és büszkék vagyunk rá, hogy a nálunk leadott hulladék (törmelék, szemét, sitt, lom) körülbelül 90%-a újrahasznosításra kerül.

Lakossági hulladékudvarunk természetesen rendelkezik hulladékkezelési engedéllyel. A beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet, azaz az építési és bontási törmeléket, a műanyag, a fa és a papír hulladékokat.

Az így szétválogatott lakossági hulladékot és építési törmeléket hulladékszállító járműveinkkel elszállítjuk valamely hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba, míg az újrahasznosítható papír- és fahulladékot újrahasznosító telepekre visszük.

A zöldhulladékot, így a kerti hulladékot, a lemetszett ágakat, gallyakat vagy a növényi hulladékot pedig komposztáló telepekre továbbítjuk.

Hulladékudvarunk tehát azért jött létre, hogy szétválogassa a háztartásokban keletkező hulladékot, majd pedig a megfelelő helyekre továbbítsa az így szelektált szemetet.
Ezáltal komoly részt vállalunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

 • Konténeres hulladék elszállítási tapasztalat

  Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Sittszállítás beszámoló

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Mennyire volt elégedett a sittszállítással?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Vélemény a sitt elszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Vélemény a sittes konténer bérlésről

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Vélemények a sittszállításról

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Milyen volt a sitt konténer bérlés?

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Budapest + Pest

Ha Budapesten vagy Pest megyében építkezik, bont, kertet munkál vagy csak bárhogyan keletkezik felesleges hulladéka, segítünk. Nálunk a sitt elszállítása gördülékenyen és gyorsan megy: hívja szakértő kollégáinkat ( +36 21 300 7128 ), ha vannak még nyitott kérdései, segíteni fognak. Rendelje meg a konténert tőlük még most!

Akár 3 órán belül

Nálunk a sittszállítás gyorsan megy, nem kell várakozni: kollégáink 20 konténeres autóval és több mint 1000 konténerrelvégzik a munkát hétfő hajanltól szombat délutánig. Az esetek 65%-ában, a megrendelést követő 24 órán belül, ott van már Önnél a konténer. Tudnivalók sitt konténer bérlés előtt...

Vegyesen pakolható

Konténereinket vegyesen pakolhatja, azaz nálunk nem kell külön válogatni a hulladék fajtákat. Így időt és pénzt takaríthat meg. Csak rakjon mindent a konténerbe, megoldjuk Ön helyette, a telephelyünkön szétválogatjuk. Így akár a hulladék 90% is újrahasznosításra kerül.