Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Konténereink vegyesen rakodhatók, azaz nálunk nem kell szétválogatni a különböző hulladék féléket.
Így időt és energiát takaríthat meg: rendeljen sittszállítást telefonon 1 perc alatt. Hívja szakembereinket!

Konténer rendelés itt: +36 21 300 7128

Tudnivalók, sitt konténer bérlés előtt

Hogyan fizethetek? Számla és befogadó nyilatkozat. Nem kell szétválogatni a hulladék féléket. A sitt konténer bérlés menete. Meddig maradhat a konténer? Sitt konténer bérlés

A konténer rendelést 06:00-20:00 óra között működő diszpécser szolgálatunk veszi fel Öntől, és aktuális kapacitásunkat figyelembe véve akár már 6 órán belül, de legkésőbb 24 órán belül ki tudjuk vinni Önnek a megrendelt sittes konténert. Akár szombati napon is ki tudjuk Önhöz szállítan, ha erre van szüksége.

Azonban fontos azzal is tisztában lennie, hogy a zsúfoltabb tavaszi és nyári időszakban jóval több konténert bérelnek tőlünk, de még ilyenkor is maximum 24 órán belül a konténereink 98%-át ki tudjuk szállítani a megrendelt címre.

A sitt konténer bérlés árát a kihelyezésekor kell kiegyenlítenie. A díját készpénzben és bankkártyával is ki tudja fizetni a konténeres autónk sofőrjénél. Ha Ön hozza be hulladék-feldolgozó telephelyünkre, akkor itt helyben is tud fizetni.
Ha Önnek a banki átutalás megfelelőbb, akkor erre is van lehetősége, ezért kérjük, hogy a konténer rendelés leadásakor jelezze ilyen irányú igényét telefonos kollégánknál.

Sitt konténer Budapesten

Természetesen tudunk adni számlát is a kifizetett díjakról, illetve a hulladék telep által kiállított befogadó nyilatkozatot is. Ilyen jellegű igényét kérjük, jelezze a rendelés leadásakor.

Számtalan budapesti kerületbe és Budapest környéki településre is nálunk a legolcsóbbak a sitt konténerek, mivel saját hulladék feldolgozó üzemünk által jelentős költségcsökkenést tudunk elérni. Ennek köszönhetően, Önnek nem kell a különböző hulladék fajtákat szétválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténerbe, így energiát és időt is megtakaríthat.

Cégünk mindenfajta hulladékot elszállít, kivéve a veszélyes hulladékot, mint például a palát, gumit, akkumulátort, festéket vagy az elektromos berendezéseket.

Ha sittes konténert szeretne bérelni, hívja most telefonos szakértő kollégáinkat, kérje segítségüket, kérdezzen tőlük ha vannak még nyitott kérdései és adja le konténer rendelését még ma!

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

 • Konténeres hulladék elszállítási tapasztalat

  Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Sittszállítás beszámoló

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Mennyire volt elégedett a sittszállítással?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Vélemény a sitt elszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Vélemény a sittes konténer bérlésről

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Vélemények a sittszállításról

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Milyen volt a sitt konténer bérlés?

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

NHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásról