Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Konténereink vegyesen rakodhatók, azaz nálunk nem kell szétválogatni a különböző hulladék féléket.
Így időt és energiát takaríthat meg: rendeljen sittszállítást telefonon 1 perc alatt. Hívja szakembereinket!

Konténer rendelés itt: +36 21 300 7128

Tapasztalat, szakértelem, elkötelezettség

Ne bízza a sittszállítást a véletlenre. Válassza Budapest, egyik legnagyobb tapasztalattal bíró sittszállító vállalatát. Rendeljen konténert telefonon szakértőktől. Sittszállítás Budapesten

1995 óta foglalkozik cégünk konténeres sittszállítással, vagyis több mint 25 éves tapasztalatunk van már a sitt elszállítása terén. Kollégáink legtöbbje átlagban több mint 15 éve tevékenykedik hulladék gazdálkodás területén, de olyan munkatársunk is van, aki már több mint 20 éve konténerezik.

Mindez az jelenti az Ön számára, hogy nyugodt szívvel ránk bízhatja a sittes munkát, a hulladék konténeres elszállítását, mivel biztos lehet benne, hogy gyorsan, biztonságosan és precízen fogjuk megoldani a feladatot.

A konténeres sittszállításnál kiemelkedően fontos a szaktudás és a tapasztalat, hiszen a sittes konténer mozgatása közben könnyen történhetnének balesetek, mely azonban elkerülhető a sokat látott és tapasztalt munkaerőnek köszönhetően. Ráadásul jóval gyorsabbá és hatékonyabbá is válik a sitt elszállítás teljes folyamata hozzáértő munkatársakkal.

Például a mi konténeres sofőrjeink játszi könnyedséggel tudnak akár oda is behajtani a konténeres autókkal, majd letenni a konténert, ahol más konténeres cég erre nem lenne képes. Természetesen a megpakolt konténer felemelése is komoly szaktudást igényel, melyet kollégáink gyorsan és precízen képesek elvégezni, így se felesleges koszt, se egyéb problémát nem okozunk, nem tartjuk fel a helyszíni munkálatokat ilyesmivel.

Konténeres Sittszállítás egész évben

Tehát ha a sitt konténer bérlési igényét nálunk adja le, úgy Önnek kizárólag annyi dolga van, hogy az útmutatásoknak megfelelően megrakodja a konténert, a többi munkafázisról pedig mi gondoskodunk.

Érdemes azt is figyelembe vennie, hogy nálunk vegyesen lehet megpakolni a konténereket, azaz nem kötelező csak egy féle hulladékot tenni a konténerbe, mint sok más szolgáltatónál. Mi átvállaljuk Öntől a hulladék szétválogatását, így tehet vegyesen a konténerbe inert hulladékot (sitt, építési törmelék), nájlont, papír darabokat, háztartási szemtet, zöld hulladékot, lomokat.

Ne kockáztasson, és ne verje magát felesleges költségekbe olyan konténeres vállalkozásokkal, akik esetleg csak pár éves tapasztalattal rendelkeznek, és akár komolyabb károkat is okozhatnak Önnek, feleslegesen tartják fel a munkálatokat, illetve akár megkísérlik rejtett költségekkel megcsapolni a pénztárcáját!

Válassza a tapasztalatot, válassza a szakértelmet, a megbízhatóságot, a konténer rendelés és a sittszállítás során!

Bárhol is legyen Budapesten, kivisszük a konténert!

Hívja telefonos szakértő kollégáinkat, kérdezzen tőlük, mindenben segíteni fognak Önnek!

 • Konténeres hulladék elszállítási tapasztalat

  Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Sittszállítás beszámoló

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Mennyire volt elégedett a sittszállítással?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Vélemény a sitt elszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Vélemény a sittes konténer bérlésről

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Vélemények a sittszállításról

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Milyen volt a sitt konténer bérlés?

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Nézze meg, mit csinálunk
nap mint nap...

Konténeres autók, telephely, konténerek...
Hétfő hajnaltól, Szombat délutánig hozzuk-visszük, válogatjuk a hulladékot...

Konténeres autó
Kattintson a nagyobb képért
A sitt elszállítása telephelyre
Kattintson a nagyobb képért
Konténeres sittszállító jármű
Kattintson a nagyobb képért
Hulladék feldolgozás
Kattintson a nagyobb képért
Sitt konténer bérlés
Kattintson a nagyobb képért
Sittes konténer
Kattintson a nagyobb képért
Sittes konténeres autó
Kattintson a nagyobb képért
Konténeres autók
Kattintson a nagyobb képért
Hulladék szelektáló telep
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

NHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásról