Rendeljen konténert, telefonon, 1 perc alatt:
+36 21 / 300 7128

A megrendelt konténer, 24 órán belül ki tudjuk vinni Önnek.
Vegyesen rakhatja konténert, nem kell szétválogatni a hulladék fajtákat. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Budapesti Sittszállító

Sittszállítás Budapesten 1995 óta: vevőink 98,7%-a rendkívül elégedett konténeres szolgáltatásunkkal. Már több mint 100 ezer címre vittünk ki sittes konténert. Sittszállítás

Cégünk 1995 óta foglakozik konténeres sittszállítással Budapest összes kerületében és az agglomerációban is. Csapatunk rendkívül tapasztalt, hiszen van olyan konténeres kollégánk, aki már több mint 20 éve végzi az sitt elszállítását, így valóban a kisujjában van a szakma, ismeri az összes szakmai fortélyt, és minden helyzetben megállja a helyét.

25 éves pályafutásunk alatt már több mint 100 ezer címre vittünk ki sittes konténert magánszemélyeknek, cégeknek, társasházaknak és önkormányzatoknak is a kisebb építkezésektől kezdve egészen a nagy volumenű beruházásokig. Módfelett büszkék vagyunk rá, hogy megrendelőink 98,7%-a rendkívül elégedett velünk, így nem csoda, hogy ügyfeleink 30%-a mára már azért választ minket, mert valamely korábbi megrendelőnk ajánlott neki minket.

Nem csak az egyik legrégebben működő, hanem Budapest egyik legnagyobb konténeres csapata is vagyunk, mivel napjainkban már több mint 20 konténeres autóval végezzük a sitt elszállítását az év valamennyi napján.

Ráadásul 1000 konténerünk által akár 7 napon keresztül is Önnél maradhat a megrendelt sittes konténer anélkül, hogy ezért napidíjat vagy bármilyen egyéb extra költséget számolnánk fel.

Sittszállítás

A sitt konténer bérlés mellett sitt lerakás szolgáltatásunk is van, azaz nálunk lehetősége van arra is, hogy Ön hozza be hozzánk a hulladékot a 17. kerületben működő hulladék feldolgozó telephelyünkre, melynek címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.

Ez a hulladék feldolgozó üzem arra is lehetőséget biztosít, hogy a konténerrel beérkező hulladéknak mintegy 90%-át elő tudjuk készíteni újrahasznosításhoz, ezzel is jelentősen tehermentesítve környezetünket.

Cégünk vezetői és teljes csapatunk rendkívül környezettudatos. Konténeres autóink jelentős része megfelel az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, vagyis szennyezőanyag kibocsátásuk a jelenleg elérhető legalacsonyabb.
A levegő minősége szintén roppant fontos számunkra, hogy a kollégáink a lehető legkevesebb káros anyagot lélegezzék be munkavégzés közben, és hogy járműveink minél kevésbé szennyezzék Budapest levegőjét a sok millió megtett kilométer alatt. Törekszünk rá, hogy a legminimálisabb legyen a hátrahagyott ökológiai lábnyomunk.

Mindezt támogatja az is, hogy minden sittes konténert ponyvával takarunk le, amivel megakadályozzuk, hogy hulladék szóródjon szét az útra a konténeres autó mozgása közben.

Sitt konténer bérléshez hívja telefonos munkatársainkat, akiktől nyugodtan kérdezhet, segíteni fognak!

Rendeljen konténert még ma!

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

 • Sitt konténer rendelésről vélemény

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Sittes konténer bérlés véleménye

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Rövid beszámoló a konténer rendelésről

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Tapasztalataim a sittszállításról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Vélemény konténer bérlőtől

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —

Budapest + Pest

Ha Budapesten vagy Pest megyében építkezik, bont, kertet munkál vagy csak bárhogyan keletkezik felesleges hulladéka, segítünk. Nálunk a sitt elszállítása gördülékenyen és gyorsan megy: hívja szakértő kollégáinkat ( +36 21 300 7128 ), ha vannak még nyitott kérdései, segíteni fognak. Rendelje meg a konténert tőlük még most!

Akár 3 órán belül

Nálunk a sittszállítás gyorsan megy, nem kell várakozni: kollégáink 20 konténeres autóval és több mint 1000 konténerrelvégzik a munkát hétfő hajanltól szombat délutánig. Az esetek 65%-ában, a megrendelést követő 24 órán belül, ott van már Önnél a konténer. Tudnivalók sitt konténer bérlés előtt...

Vegyesen pakolható

Konténereinket vegyesen pakolhatja, azaz nálunk nem kell külön válogatni a hulladék fajtákat. Így időt és pénzt takaríthat meg. Csak rakjon mindent a konténerbe, megoldjuk Ön helyette, a telephelyünkön szétválogatjuk. Így akár a hulladék 90% is újrahasznosításra kerül.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről