Rendeljen konténert, telefonon a 13. kerületbe:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Sittszállítás Budapesten a 13. kerületben

Újlipótváros, Angyalföld, Vizafogó, Váci út, Béke utca, Róbert Károly körút, Népfürdő utca, Duna Pláza, Dráva utca, Carl Lutz rakpart, Lehel utca, Röppentyű utca és környékén. Sittes konténer rendelése a 13. kerületbe

Csapatunk vállalja a 13. kerületből a sitt elszállítását konténerekben. Sittes konténereinkbe nem csak sittet – inert hulladékot – pakolhat, hanem zöld hulladékot, vegyes szemetett vagy akár lomokat is, ráadásul vegyesen, szétválogatás nélkül. Konténeres sittszállítási szolgáltatásunk elérhető magánszemélyeknek, cégeknek, társasházaknak és önkormányzatoknak is, mivel képesek vagyunk sittes konténereinket nagyobb beruházásokon is biztosítani.
Sitt konténer bérlés a XIII. ker.-be!
Hívja telefonos kollégáinkat, segíteni fognak Önnek mindenben!

Ezért is éri meg tőlünk rendelni konténert:

 1. 20 konténeres autóval és 1000 konténerrel rendelkezünk, így akár 7 napig is Önnél maradhatnak sittes konténereink.
 2. 1995 óta foglakozunk konténeres sittszállítással, és már több mint 100 ezer címen végeztük el a sitt elszállítását.
 3. A konténereinket, akár 6 órán belül, de legfeljebb 24 órán belül kiszállítjuk Önnek.
 4. Hozzánk be is hozhatja a hulladékot, a telepünkre, így ilyenkor nem kell konténer árat fizetni, csak a hulladék köbméterre vetített díját. Ezzel kapcsolatban hívja kollégáinkat telefonon.
 5. Teljes csapatunk elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért konténeres járműveink és munkagépeink többsége, megfelel az EURO 6-os előírásoknak, azaz szennyező anyag kibocsátásuk a jelenleg elérhető legcsekélyebb mértékű. Saját hulladék feldolgozó üzemünk által pedig a beérkező hulladéknak akár a 90%-át elő tudjuk készíteni újrahasznosításra.
 6. Tömérdek időt, energiát és pénzt takaríthat meg velünk, ugyanis nálunk vegyesen pakolhat mindenféle hulladékot a konténereinkbe (nem kell szétválogatni mint másoknál).
 7. A sittes konténer díját kiegyenlítheti készpénzben, bankkártyával, de akár utalással is.
 • Vélemény a sittszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Milyen volt a sittszállítási szolgáltatás?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Véleményem a konténeres szolgáltatásról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Építési törmelék elszállítási szolgáltatás

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —

Sitt konténer bérlés telefonon Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.