Rendeljen konténert, telefonon a 20. kerületbe:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Sittszállítás Budapesten, a 20. kerületben

Erzsébetfalva, Kossuthfalva, Gubacsipuszta, Pacsirtatelep, Gubacs, Szabótelep, Virág Benedek utca, Nagysándor József utca, Mártírok útja, Nagykőrösi út, Helszinki út, Határ út és környékén. Sittes konténer bérlés a 20. kerületben

Manapság is nagyon sokszor kérnek sitt elszállítást a 20. kerületben cégünktől. Több mint 25 éves működésünk alatt pedig már 100 ezer címre vittünk ki sittes konténert magánszemélyeknek, cégeknek, lakóparkoknak és önkormányzatoknak is. Konténereinkben nem csak a sittet, vagyis az inert hulladékot szállítjuk el, hanem egyéb hulladékot is, mint nájlon, üveg, fémek, fa, a lomokat vagy akár a zöld hulladékot is. Konténer rendelését leadhatja diszpécser szolgálatunkon 06:00-20:00 óra között hétköznapokon, de konténeres autóink akár szombaton is kiviszik a konténert.

Ha a XX. ker.-ben építkezik, bont, felújít vagy akár lomtalanít, hívja telefonos munkatársainkat, és rendeljen konténert még ma!

Ezért érdemes tőlünk rendelnie sittes konténert:

 1. A konténer árát ki tudja egyenlíteni készpénzben és bankkártyával is a sofőrünknél, de banki átutalással is fizethet.
 2. 20 konténeres autónk és 1000 konténerünk van munkában folyamatosan, így akár 1 héten át is Önnél maradhat a konténer anélkül, hogy ezért bármilyen napidíjat vagy más plusz költséget számítanánk fel.
 3. A konténer megrendelését követően akár már 6 órán belül ki tudjuk vinni Önnek a konténert, de maximum 24 órán belül teljesítjük rendelését.
 4. Nálunk be is hozhatja a hulladékot, így nem kell konténer díjat fizetni, csak a szemét köbméter árát.
 5. Sittes konténereinkben vegyesen pakolhat különféle hulladék fajtákat, aminek köszönhetően rengeteg időt, energiát és pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell a hulladék szétválogatásával kínlódnia.
 6. Megrendelőink 98,7%-a elégedett volt munkánkkal, így ma már ügyfeleink 30%-át úgy szerezzük, hogy valamelyik korábbi megrendelőnk ajánl minket tovább.
 7. Cégünk minden egyes kollégája elkötelezett a környezetvédelem iránt, ezért többsége a konténeres autóinknak, megfelel az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, azaz a napjainkban elérhető legalacsonyabb szintű a szennyezőanyag kibocsátásuk. Saját hulladék szelektáló üzemünknek köszönhetően pedig hozzánk bekerülő hulladéknak, akár a 90%-át továbbítjuk újrahasznosítása.

Nézze meg, mit csinálunk
nap mint nap...

Konténeres autók, telephely, konténerek...
Hétfő hajnaltól, Szombat délutánig hozzuk-visszük, válogatjuk a hulladékot...

Konténeres autó
Kattintson a nagyobb képért
A sitt elszállítása telephelyre
Kattintson a nagyobb képért
Konténeres sittszállító jármű
Kattintson a nagyobb képért
Hulladék feldolgozás
Kattintson a nagyobb képért
Sitt konténer bérlés
Kattintson a nagyobb képért
Sittes konténer
Kattintson a nagyobb képért
Sittes konténeres autó
Kattintson a nagyobb képért
Konténeres autók
Kattintson a nagyobb képért
Hulladék szelektáló telep
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért
Kattintson a nagyobb képért

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

 • Sittes konténer bérlés véleménye

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Rövid beszámoló a konténer rendelésről

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Sitt konténer rendelésről vélemény

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Vélemény konténer bérlőtől

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Tapasztalataim a sittszállításról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres sittszállító + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg! Sittszállítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Autóink, járműveink többsége, strong>EURO6-os minősítéssel rendelkezik. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe.
Mit tartalmaz a sittszállítás ára?
Sitt elszállítás vegyes konténerrel

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.
Hulladék elszállítás Budapest egész területén

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél.
A hulladék fajtákról bővebben...
Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.