Rendeljen konténert, telefonon a 9. kerületbe:
+36 21 / 300 7128

Nálunk a konténert vegyesen lehet rakodni (nem kell a hulladékot szétválogatni)!
4, 6, 8 m³-es konténereink vannak. Bankkártyával és KP-ban is fizethet a sofőrnél.

Hívjon minket: +36 21 300 7128

Konténeres Sittszállítás a 9. kerületben

Ferencváros, Üllői út, Ferenc körút, Soroskári út, Könyves Kálmár körút, haller utca, Lónyai utca, Gyáli út, Illatos út, Napfény utca, Határ út, Ecseri út, Mester utca és környéke. Sittszállítás Budapesten a 9. kerületben

Napjainkban is nagyon sokan rendelnek konténert a IX. kerületbe, Ferencvárosba, és az elmúlt több mint 25 éves pályafutásunk alatt már rengetegszer végeztük el az építési és bontási törmelék elszállítását magánszemélyek, cégek és az Önkormányzat megbízásából is. Sittes konténereinkben nem csak az inert hulladékot visszük el, hanem vegyes hulladékot is, lomokat vagy akár a zöld hulladékot is. Diszpécser szolgálatunk 06:00-20:00 óra között elérhető hétköznapokon, de a konténeres autóink akár szombaton is szállítanak hulladék konténert.

Ha a 9. ker.-ben építkezik, bont, felújít vagy akár lomtalanít, akkor hívja telefonos munkatársainkat, és rendeljen konténert még ma!

Ezért érdemes tőlünk rendelnie konténert:

 1. Már lassan 25 éve foglalkozunk konténeres sittszállítással, és ezidáig több mint 100 ezer címre vittünk sittes konténert. Megrendelőink 98,7%-a elégedett volt munkánkkal, így ma már ügyfeleink 30%-a úgy talál ránk, hogy valamelyik korábbi megrendelőnk ajánlott minket neki.
 2. Miután leadja konténer rendelését, akár 6 órán belül kivisszük Önnek a sittes konténert, de legkésőbb 24 órán belül teljesítjük rendelését.
 3. 20 konténeres autónknak és 1000 konténerünknek köszönhetően akár 1 héten keresztül is Önnél maradhat a konténer anélkül, hogy ezért bármilyen napidíjat vagy más extra költséget számolnánk fel Önnek.
 4. A konténer árát ki tudja fizetni készpénzben és bankkártyával is a konténeres autó sofőrjénél, de lehetősége van banki átutalással is fizetni.
 5. Rendelkezünk saját hulladék szelektáló, feldolgozó teleppel. Ha meg tudja oldani és be tudja hozni a sittet, a hulladékot, át tudjuk venni, így kevesebbet kell fizessen a hulladék díjáért.
 6. Csapatunk egésze elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért konténeres járműveink jelentős része, megfelel az EURO 6-os környezetvédelmi szabványnak, vagyis a napjainkban elérhető legalacsonyabb mértékű szennyezőanyag kibocsátásuk. Saját hulladék feldolgozó üzemünknek köszönhetően pedig a hozzánk bekerülő hulladéknak, akár a 90%-át újrahasznosításra elő tudjuk készíteni.
 7. A mi konténereinkbe vegyesen pakolhat különféle hulladék fajtákat, ami által rengeteg időt, energiát és pénzt is megspórolhat magának, hiszen nem kell a hulladékok szétválogatásával és külön-külön konténerbe való pakolásával kínlódnia.
 • Vélemény a sittszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Milyen volt a sittszállítási szolgáltatás?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Véleményem a konténeres szolgáltatásról

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —
 • Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Építési törmelék elszállítási szolgáltatás

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —

Sitt konténer bérlés telefonon Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres sittszállító + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg!

Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.
Sittszállításs Budapesten

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél. Sittszállítás Budapesten.
Építési törmelék újrahasznosítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Jelentős része a járműveinknek, EURO6-os minősítésű. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe. Építési törmelék elszállítás
Sittes konténer rendelése

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásrólNHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.