Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Konténereink vegyesen rakodhatók, azaz nálunk nem kell szétválogatni a különböző hulladék féléket.
Így időt és energiát takaríthat meg: rendeljen sittszállítást telefonon 1 perc alatt. Hívja szakembereinket!

Konténer rendelés itt: +36 21 300 7128

Kik szoktak tőlünk sittes konténert rendelni?

Kik és miért veszik igénybe a sittszállítás szolgáltatást tőlünk? Sittes konténer rendelés

1995 óta már több mint 100 ezer címre szállítottunk ki sittes konténereket számtalan célra. A sittes konténer, az esetek túlnyomó többségében azonban a következő okokból kerül megrendelésre tőlünk.

Lakóparkok építése, nagyobb beruházások

Mivel cégünk 20 konténeres autóval és több mint 1000 konténerrel rendelkezik, így folyamatosan tudjuk biztosítani sittes konténereinket akár nagyobb volumenű beruházások esetén is. Ráadásul akár 7 napon át is a helyszínen hagyjuk a konténert napidíj vagy más plusz költség felszámolása nélkül.

Társasházak felújítása:

Egy társasház felújításakor óhatatlanul rengeteg bontási törmelék keletkezik, mely elszállításának leggyorsabb és legjobb módja a konténeres sittszállítás. Konténerinkbe vegyesen pakolhat bármilyen hulladékot a veszélyes hulladékon kívül. Ezáltal rengeteg időt és pénzt is megtakaríthat, mivel nem kell a hulladék szétválogatásával bajlódnia.

Családi házak építése:

Akár kisebb, akár nagyobb családi ház építésekor is a keletkező építési törmelék, a sitt elszállítása sittes konténerrel lehetséges a legegyszerűbben és leggyorsabban.

Sittes konténer rendelés

Családi házak bontása

Egy ház bontásakor nélkülözhetetlen a sittes konténer folyamatos jelenléte ahhoz, hogy a munkálatok gördülékenyen és biztonságosan tudjanak folyni. Ha pedig 1 órán belül meg tudják pakolni a közterületen kihelyezett konténert, akkor ezt sofőrünk a helyszínen megvárja, és így nem lesz szüksége területfoglalási engedélyre sem.

Lakásfelújítás:

A lakásfelújításkor keletkező bontási törmelék elszállítása egyértelműen sittes konténerrel a legpraktikusabb, melyhez cégünk több féle méretű és fajtájú konténert kínál.

Lomtalanítás, hulladék szelektálás

Akár költözéskor, akár csak időnként szükséges lehet megszabadulni a már felesleges, csak helyet foglaló kacatoktól. Sittes konténereinkbe vegyesen pakolhat bármilyen fajta hulladékot, kivéve a veszélyes hulladékot. Ezáltal rengeteg időt és pénzt is megspórolhat, hiszen elég csak mindent együtt belepakolnia a konténerbe, mivel majd mi ezt szétválogatjuk hulladék feldolgozó üzemünkben.

Tereprendezési és kertépítési munkálatok

Csapatunk vállalja a zöld hulladék elszállítását is, vagyis a lebomló növényi anyagokét, mint amilyen például a levél, gally, ágak vagy a fű.

 • Konténeres hulladék elszállítási tapasztalat

  Rendben volt minden, köszönjük!


  — Gáspár Viktor —
 • Sittszállítás beszámoló

  Társasházat újítunk fel a 14. kerületben. Meg vagyok elégedve mindennel. Jók az árak, megbízhatóan érkezik időben a konténer mindíg. Nagy előny, hogy Önöknél a vegyes konténer ára alacsonyabb mint más cégeknél.


  — Csépes Viktor —
 • Mennyire volt elégedett a sittszállítással?

  Felújítottuk a családi házunkat a 16. kerületben. Ehhez kellett a konténer, ami időben meg is érkezett és 10 napig volt kint nálunk, mivel időbe telt mire megraktuk. Köszönöm az érdeklődésüket, meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgálatással.


  — Bálint Lajos —
 • Vélemény a sitt elszállításról

  ... örültünk neki, hogy Önöknél vegyesen lehet pakolni a konténert. Korábban felhívtunk több céget, minenki horror árakat adott a vegyes konténerre. További sok sikert kívánok Önöknek!


  — Váradi Emőke —
 • Vélemény a sittes konténer bérlésről

  Rendszeresen rendelek konténert ettől a cégtől. Látszik, hogy profik és hogy régóta csinálják. Több ismerősnek is ajánlottam már őket és ...


  — Molnár Lajos —
 • Vélemények a sittszállításról

  Meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatásukkal. 2 családi ház felújításához rendeltük a konténereket még 3 hónapja. Rengeteg sitt keletkezett amit szakszerűen el is vittek. Probléma, baleset nem történt és az 5 konténerre, még egy kis kedvezményt is kaptunk.


  — Balogh Vince —
 • Milyen volt a sitt konténer bérlés?

  Olajozottan, gyorsan zaljott minden. Kihozták a konténert, megraktuk és már másnap vitték is el. Külön öröm számunkra, hogy az építési törmelék mellé, mindenféle egyéb szemetet is bele tudtunk tenni, mert amúgy meg nem telt volna meg a konti. Köszönjük!


  — Kozma Ottó —

Telefonos sittszállítás rendelés Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon:
+36 21 / 300 7128

Ne bízza a Sittszállítást
a véletelenre!

Válassza Budapest legnagyobb konténeres sittszállító + hulladék feldolgozó vállalatát. Rendelje meg a konténert és pakolja meg vegyesen, majd mi szétválogatjuk. Így időt és pénzt takarít meg! Sittszállítás

Akár 90%-os újra hasznosítás

Vállalatunk vezetői környezet tudatosak. Autóink, járműveink többsége, strong>EURO6-os minősítéssel rendelkezik. Egyes esetekben a hulladék, akár 90%-át is újra tudjuk hasznosítani. Illegális lerakóba hulladékot nem helyezünk el. Odafigyelünk arra is, hogy a szállítás során, szóródó anyagok ne kerüljenek a környezetbe.
Mit tartalmaz a sittszállítás ára?
Sitt elszállítás vegyes konténerrel

Vegyesen rakodható konténerek

Nálunk nem kell a hulladék fajtákat széválogatni, vegyesen pakolhatja őket a konténereinkbe. Ez nagy előny, mivel nem kell külön konténert bérelnie, különböző hulladék fajtákhoz. Sittet, vegyes háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat, mindent pakolhat egybe a konténerbe.
Hulladék elszállítás Budapest egész területén

Sitt, Szemét, Zöld, Lomok

A veszélyes hulladékon kívül, minden más hulladéktól meg tudjuk Önt szabadítani. A hulladék, a sitt elszállítás, nálunk probléma mentes és gyors: hívja szakértő telefonos kollégáinkat, tegye fel nekik a kérdéseit ha vannak, és 1 munkanapon belül már ott is van a konténer a megadott címen. Mivel több mint 1000 konténerünk van, akár 7 napig is ott maradhat Önnél.
A hulladék fajtákról bővebben...
Sittszállítás 1995 óta

1995 óta működünk

Sittszállítás, már több több mint 25 éve... Mi vagyunk az egyik legrégebb óta működő konténeres csapat Budapesten. Jelenleg 20 konténeres autóval, számos nyerges vontatóval, forgórakodóval és homlokrakodóval, illetve hatalmas hulladék feldolgozó, szelektáló teleppel segítünk Önnek is, egyszerűen és költség-hatékonyan megszabadulni a felesleges szeméttől.

Rendeljen konténert 1 perc alatt, az alábbi űrlappal

Adja meg az adatait, visszahívjuk.

Your message has been sent. Thank you!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.


Sitt átvétel Budapesten a 17. kerületben

Ha be tudja szállítani a hulladékot, át tudjuk venni a telephelyünkön.
A saját beszállítás előnye, hogy így 1 köbméter hulladékért kevesebbet kell fizetnie.
A hulladék átvétel címe: 1172 Budapest, Vidor u. 7.
A telephely nyitvatartása: Hétfő-Péntek 07:00 – 17:00 – Szombat: 07:00 – 14:00. Nem kell bejelentkezni, bármikor hozhatja.
A hulladék átvétel díjaival kapcsolatban keresse telefonon szakértő kollégáinkat: +36 21 300 7128
Még több infó a sitt átvételről

NHKV: Nemzeti hulladékgazdálodási koordináló és vagyonkezelő zrt.NHSZ: Nemzeti Hulladék gazdálkodási és szolgáltató kft.FKF Nonprofit zrt.A Kormányhivata oldala a hulladék gazdálkodásról